Şimdi Ara

(2. Hikaye geldi)Hikaye sevenler toplanın... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
244
Cevap
17
Favori
13.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozitime

devamını bekliyoruz
    mesajım bulunsun.
  • bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

msjmblnsn

Alıntıları Göster
    Yerimiz olsun ama üşeniyorum okumaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbelao

benceüşenme oku gerçekten güzel ben 2 gündür okuyom :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveYourLife07

quote:

Orijinalden alıntı: Arbelao

benceüşenme oku gerçekten güzel ben 2 gündür okuyom :d

Alıntıları Göster
    Senimi kırcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sengoku Iori

Senimi kırcam :)

Alıntıları Göster
    hadi yav unutmaya başladım hikayeyi :D
    edit: sonunu bilmiyorum ama filmi bile çekilir lan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15KisiyeSaldirdim -- 31 Aralık 2011; 23:26:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15KisiyeSaldirdim

hadi yav unutmaya başladım hikayeyi :D
    edit: sonunu bilmiyorum ama filmi bile çekilir lan :D

Alıntıları Göster
    Dayanamadım inciden devamını okudum. Oradaki eleman da bitirmemiş daha. Ama hikaye süper
  • arkadaşlar ben inciye giremiyorum pmden yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

msjmblnsn

Alıntıları Göster
    Okurum bi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik10,5

Okurum bi ara.

Alıntıları Göster
    bi bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

devam panpa

Alıntıları Göster
    Vay arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Vay arkadaş

Alıntıları Göster
    mok var gibi hepsini birden okudum şimdi işin yoksa bekle kaç saat
  • Beklemede
  • quote:

devam panpa

Alıntıları Göster
    Part 12'de kaldım mesajım bulunsun.Güzel hikaye ama çoğu yerleri kendin uydurmuşsun gibi geldi.
  • quote:

devam panpa

Alıntıları Göster
    Part 30'dayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

Part 30'dayım

Alıntıları Göster
    Devam hadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F906924D

Devam hadi.

Alıntıları Göster
    Bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

Bekliyorum

Alıntıları Göster
    devam ediyorum malum yılbasi devam edemdik k.bakmayin bugun yazarin tarihine yetismeye caliscam
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranormal-adam

devam ediyorum malum yılbasi devam edemdik k.bakmayin bugun yazarin tarihine yetismeye caliscam

Alıntıları Göster
    Part 47

ebru'nun mesajını aynen aktarıyım sizlere

ebru: aslına bakarsan farkına vardım. o anı yaşadıktan sonra sendeki değişimi hoşgörü ile karşıladım. kendine gelmeni sağlamak amacıyla evime davet ettim, sen yalan atınca haliyle bozuldum. ama yalnızlığımla boğuştuğum şu günlerde ihtiyacım olan tek şey sensin. bu küslüğü devam ettirmek çok saçma olur, sana ihtiyacım var inan bana..

ebru'nun bu mesajı akşamdan beri yaşadıklarımın etkisiyle volkan gibi olan gönlüme kar gibi serpmişti.. babam ortadan kaybolmadan önce çekmecemi bir hayli parayla doldururdu. o çekmece gene doluydu ağzına kadar.. o çekmecedeki paraları ebru ile yemek istiyordum. onun attığı mesaja karşılık olarak çok sevindiğimi söyledim.. ebru bir sonraki mesajında ise bana ceza kestiğini, onu 1 hafta göremeyeceğimi söyledi. nedenini ise dün gece yaptığım davranış olarak belirledi. beni özlemeye ihtiyacın var diyerek ondan ayrı geçecek 1 haftayı bana kendi söylemişti. onu ikna etmeye çalışsam da başaramadım, artık 1 hafta ebru'suz geçecekti.. o 1 haftalık süreçte gene maceralar bulurdu beni, ebrusuzluğu aratmazdı diye düşünüyordum öyle de oldu...

evde tek başıma oturup, alışık olmadığım hareketli hayata dinlenme sözüm vardı. evet o günü evde oturarak geçirdim. müzik dinledim, yatana kadar internette takıldım. bir süre balkona çıkıp insanların hayatla nasıl meşgul olduklarını izledim. özlemiştim sessizliği, sakinliği.. ertesi gün de böyle geçmişti fakat bu sessizlik fırtına öncesi sessizlikti adeta.. 3 günlük sessizlik yerini fırtınaya dönüştürecekti aldığım haberlerle, şahit olduğum olaylarla .. fazla üstelemedim, ona söylemesem de gerçekten onsuzluğa ve onu özlemeye ihtiyacım vardı..

ebru'suz geçen ilk 3 günü sessiz geçirmiştim. o kadar sakindi ki o 3 gün beni rahatsız eden tek şey evimizin karşısındaki satıcı kızın balkona çıktığımda tip tip bana bakması idi. babam eve 1 gün önce gelip yüklü miktarda para bıraktıktan sonra gene ortalardan kaybolmuştu. temmuzun bitmesine az kala geçirdiğim yalnız geceler, güzel yaz ayları bir başka huzurluydu o 3 gün. 3 günün akşamında burak telefonumu arayıp bu gece takılabilir miyiz diye sordu. ona canımın dışarı çıkmak istemediğini, eve gelebilirse takılabileceğimizi söyledim. burak onu tercih etmeyerek, oraya gelene kadar telefonda anlatırım demişi. ona ne anlatacağını sorduğumda ebru ile ilgili olduğunu söyleyince şiddetle ne olduğunu öğrenmek istedim. burak az önce ebru'yu eve giderken şehrin göbeğinde başka bir erkekle sarmaş dolaş gördüğünü söylediğinde ona emin misin diye sormuştum. eminim, eve giderken gördüğünü söylediğinde o an yıkıma uğramıştım sanki. burakla konuşurken sıfıra düşen moralimi belli etmemeye çalıştım.. aslında tam da emin değildim, her ne kadar burak gördüğü kadının ebru olduğunu iddia etse de bu olayı araştırmaya karar verdim...

tabiki o an yaptığım tek şey arabaya atlayıp ebru'ya yakın bir yerlerde parkedip, ebru'nun apartmanını gizliden gizliye dikizlemek oldu. apartman kapısı gene boştu.. ilk başta apartman kapısına girmedim, çünkü ebru'yu görmekten korkuyordum. fakat bir süre sonra canım sıkılınca koşarak apartmanın içine girdim ve merdiven basamaklarını parmak ucumda geçtim. o an çok heyecanlıydı, biri höyt dese aklım çıkabilirdi yerimden. apartmanın merdiven boşluğundaki ışığı bile yakmadım. telefonumun ışığı ile ulaştım ebru'nun kapısına. ebru'nun kapısında gördüğüm erkek ayakkabası ile hayal kırıklığının kralını yaşamıştım. fakat duygusal davranmamamın bilinci ile hareket ettim ve hemen o binayı terk ettim. eve doğru giderken düşündüğüm tek şey intikamdı. evet intikam.. artık uydurduğu bahane beni ilgilendirmeyecekti. aşk ve intikam duygusunun karıştığı o anlarda aklımdan geçen şeyler masum değildi doğal olarak. aklımda ebru'yu kullanıp atma düşüncesi yerleşmişti. eve gittim tuhaf bir gece geçirdim, ne yapacağımı düşünerek.. o gece zor da olsa yarını ettim ve icratlara başlamak için, kafamda proje tasarladım...

hayır hayır, olamazdı. gene masumdu belki ebru, nerden biliyordum o ayakkabının onunla münasebeti olan bir adamın olduğunu? kanıtım var mıydı? bu soruları soruyodum kendime sürekli, ebru'nun o adamla ilişkisinin olabileceği bile kafamı sikmeye yetiyordu. kendimi enayi gibi hissediyordum, aklımdan kötü şeyler geçiriyodum. o gece ebru'ya olanları söylemiyecektim. çünkü ebru ne cevap verirse versin, onun cevabı beni tatmin etmeyecekti. artık gerçekleri kendim öğrenmek istiyordum. ebru'yu takip etme kararı aldım, onsuz geçecek 4 günde onun evine gidip tekrar kapısının önünde bir ayakkabı olacak mı olmayacak mı diye izlicektim. gene o ana kadar kendimi mutlu etmeye çalıştım. eğer yarın veya başka günlerde ebru'nun kapısına vardığımda yine bir ayakkabı ile karşılaşcak olursam, artık ebru'nun başka biriyle birlikte olduğunu anlayacaktım. ama şuan hiç birşey belli değildi. soğuk kanlı olmak en iyisi idi, sadece bununla da yetinmeyecektim. ebru'nun kapısına vardığımda bir ayakkabı görmesem bile, onunla görüştüğümüzde daha önce hiç elime almadığım telefonuna, bir şekilde el atacaktım. nedeni ise ona gelen mesaj ve çağrılardan haberdar olmak içindi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.