Şimdi Ara

2. Kazamı yaptım,büyük tehlike atlattım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuanda hastanedeyim film çekiliyor,kaza Avcılar Gümüşpala'da oldu.Arkadaşlarla Yeşilköy turundan döndük.Sonkez birde gölü turlayalım dedik.Bilen bilir tam gölün ordaki cafelere yakın düştüm.Normal düz yolda gidiyordum.Birden gidon ters döndü,büyük bir taş parçasıydı herhalde göremedim.Birden kendimi yerde sürüklenirken buldum.Karşıdan araba geliyordu.Çok şükür beni düşerken görünce yavaşladı yerde sürüklenirken tam arabanın önünede durdum.Araba durmasa altında kalacaktım.Elimde şükür eldiven vardı oda paramparça oldu.Kolumu ve ayağımın üstüne çok kötü düştüm.Bisikletin selesi yırtıldı,elcik paramparça oldu gidon yamuldu.

Edit: Film sonuçları geldi.Kırık çıkık yok.Orta düzeyde doku zedelenmesi var çok şükür.Şuanda evimdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 404 Not Found -- 19 Temmuz 2013; 19:59:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

Merhaba arkadaşlar şuanda hastanedeyim film çekiliyor,kaza Avcılar Gümüşpala'da oldu.Arkadaşlarla Yeşilköy turundan döndük.Sonkez birde gölü turlayalım dedik.Bilen bilir tam gölün ordaki cafelere yakın düştüm.Normal düz yolda gidiyordum.Birden gidon ters döndü,büyük bir taş parçasıydı herhalde göremedim.Birden kendimi yerde sürüklenirken buldum.Karşıdan araba geliyordu.Çok şükür beni düşerken görünce yavaşladı yerde sürüklenirken tam arabanın önünede durdum.Araba durmasa altında kalacaktım.Elimde şükür eldiven vardı oda paramparça oldu.Kolumu ve ayağımın üstüne çok kötü düştüm.Bisikletin selesi yırtıldı,elcik paramparça oldu gidon yamuldu.

Gecmis olsun,kask varmiydi?

Kaza iste...Ne olay esnasinda ne sonrasinda cok birsey soylenemiyor.

• @Rdegerli

Teşekkür ederim.Kask vardı.Yerde sürüklenirken oldukça kaldırıma yaklaşmışım biraz daha sürüklensem kaldırıma da vuracaktım.
  • Neyse tekrar gecmis olsun,en azindan kirik cikik yokmus...Biraz dinlen bakalim.

Ama bu kaza esnasinda nerede hata yapmis oldugunu dusunuyorsan yada biliyorsan burada paylasmani rica ederim,tum bisiklet kullananlara uyari olarak.

Cunku cok ciddi sonuclarla karsi karsiya birakabilecek potansiyele sahip bisiklet kullanmak.Bu yuzden dikkatli olmak gerekli.Ama iste yazarken guzel kolay oluyorda...ALLAH korusun...

• Geçmiş olsun,aman dikkat.

• Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun. Ne kadar hıza gidiyordunuz acaba anladığım kadarıyla çok süratliymişsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün ilk kazamı yaptım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hızım ortalama 40 km yakındı.

• geçmiş olsun kırık çıkık olmaması iyi
  • Keşke gözlük olsaydı en azından. Bazen bir sinek dahi dengeyi bozuyor..
    Sağlıklı olmanız dileğiyle geçmiş olsun..
  • Allah korumus
  • geçen hafta bende düştüm.Virajı alamadım(tam dönerken yatırdım bisikleti yolda kaygan bir şey varmış arka teker kaydı yola doğru sürüklendim) yüz üstü yapıştım. Hala bileğim ağrıyor
  • Çok geçmiş olsun. Malum bisiklet yolları olmayınca normal yollarda daha dikkatli olmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensiz96

geçen hafta bende düştüm.Virajı alamadım(tam dönerken yatırdım bisikleti yolda kaygan bir şey varmış arka teker kaydı yola doğru sürüklendim) yüz üstü yapıştım. Hala bileğim ağrıyor

Geçmiş olsun,benimde sol dirsek ve sol ayak çok kötü oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

Keşke gözlük olsaydı en azından. Bazen bir sinek dahi dengeyi bozuyor..
    Sağlıklı olmanız dileğiyle geçmiş olsun..

Kaza olmadan biraz önce çıkarmıştım.Yere yüzümü çarpsaydım belki gözümde parçalanabilirdi.

• geçmiş olsun dostum
  • G.olsun.İyice yat dinlen.Tam olarak iyi hissetmeden çıkma yola kardeş.Bende hep 2 el bırakırım caddede.Bundan sonra daha dikkatli olayım Taşa takılman kötü olmuş.
  • Caddede hele araç yokken elleri bırakıp sadece pedal çevirerek denge sağlamak güzel oluyor. Ama bu kazalardan dolayı bırakmamak lazım...

Çok geçmiş olsun hocam. Hemen iyileşin gücünüzü toplayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

G.olsun.İyice yat dinlen.Tam olarak iyi hissetmeden çıkma yola kardeş.Bende hep 2 el bırakırım caddede.Bundan sonra daha dikkatli olayım Taşa takılman kötü olmuş.

Aman dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Caddede hele araç yokken elleri bırakıp sadece pedal çevirerek denge sağlamak güzel oluyor. Ama bu kazalardan dolayı bırakmamak lazım...

Çok geçmiş olsun hocam. Hemen iyileşin gücünüzü toplayın

Kesinlikle yapmayın.Allah korusun kötü sonuçlara yol açabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.