Şimdi Ara

2 kere tıp kazanip kırık OBP den kaybetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
3
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sene 7.7k dan 21.1k ya ey ÖSYM ne istiyorsun benden daha? Ne yapayım sınavı mi fulleyeyim?
    2 kere tıp kazanip kırık OBP den kaybetmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rose 15 -- 17 Temmuz 2019; 10:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam, geçen sene neden tercih yaptınız?

• Hocam geçmiş olsun hakkımızda hayırlısını diliyorum , hayat devam ediyor içinize kapanmayın devam edin bence hayata bu arada YÖK kurumuna saygım ve güvenim kalmamıştır.
  • golder1942 G kullanıcısına yanıt
    Diş yazmıştım hocam ama hiç mutlu değildim.

• bayelyx kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam denemeye devam edeyim mi 5.yil olacak bir daha girersem

• Bir ihtimal doguda tip gelebilir diyorum ama sana kalmis karar.

• Kanka değer mi bilemiyorum?

• Kanka değer mi bilemiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rose 15

Bilmiyorum hocam denemeye devam edeyim mi 5.yil olacak bir daha girersem
    Hocam mantıklı düşünün 5 yılınızı buraya verdiniz zaten sistem YGS - LYS iken bağzı saçmalıklar yoktu ama bu son 2 senedir ne oluyor ne bitiyor kimse ama kimse anlamıyor belirli bir sınav standart'ı yok , siz isterseniz gecenizi gündüzünüze katın ama hiç belli olmaz adamlar geçen sene mat-türkçe olacak dendi 1 ay boyunca öyle çalıştık sonra sosyal geldi. OBP olayına hiç girmiyorum bile bir öğrencinin notunun 100 olması mümkün mü ? Soruyorum lise çağındaki bir çocuğun diploma notu nasıl ama nasıl 100 olur mantıklı tek bir açıklama yok Cimere bile yazdım. Kız Tıp fakültesine 15k sıralama yapıyor yerleşiyor OBP 100 ? Mümkün mü böyle bir şey soruyorum. Dünya çapında eğitimcilere gerek ingilzice gerek başka dillerde mailler attık mümkün değil diyor ki zaten öyle her sınavdan bir insan 100 alması teoride mümkün pratikte kendi yazdığı soruyu bile yanlış çözme mekaniğine sahip canlıyız.

Sözün özü bence hocam tıp hayali kuruyorsunuz anlıyorum ama başka şeylere yönelin emin olun mutlu olursunuz. Kimseye kulak asmayın her soru ve cevap içinde insanın bence o yüzden düzgün bir değerlendirmeye tabi tutun. Mantık ve duygularınızı kontrol ederek kararlar verin , toplumu ve insanları düşünmeyin.

• Siirt Tıp gelebilir ama değer mi ? Bilmiyorum

• Bence değer hocam. Sonuçta komple mesleğiniz değişiyor. Mutsuz olarak tamamlamaktansa kötü bir şehir de olsa sevdiğiniz alana yönelmek daha mantıklı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayelyx

Hocam mantıklı düşünün 5 yılınızı buraya verdiniz zaten sistem YGS - LYS iken bağzı saçmalıklar yoktu ama bu son 2 senedir ne oluyor ne bitiyor kimse ama kimse anlamıyor belirli bir sınav standart'ı yok , siz isterseniz gecenizi gündüzünüze katın ama hiç belli olmaz adamlar geçen sene mat-türkçe olacak dendi 1 ay boyunca öyle çalıştık sonra sosyal geldi. OBP olayına hiç girmiyorum bile bir öğrencinin notunun 100 olması mümkün mü ? Soruyorum lise çağındaki bir çocuğun diploma notu nasıl ama nasıl 100 olur mantıklı tek bir açıklama yok Cimere bile yazdım. Kız Tıp fakültesine 15k sıralama yapıyor yerleşiyor OBP 100 ? Mümkün mü böyle bir şey soruyorum. Dünya çapında eğitimcilere gerek ingilzice gerek başka dillerde mailler attık mümkün değil diyor ki zaten öyle her sınavdan bir insan 100 alması teoride mümkün pratikte kendi yazdığı soruyu bile yanlış çözme mekaniğine sahip canlıyız.

Sözün özü bence hocam tıp hayali kuruyorsunuz anlıyorum ama başka şeylere yönelin emin olun mutlu olursunuz. Kimseye kulak asmayın her soru ve cevap içinde insanın bence o yüzden düzgün bir değerlendirmeye tabi tutun. Mantık ve duygularınızı kontrol ederek kararlar verin , toplumu ve insanları düşünmeyin.

Alıntıları Göster
    1 yıl boyunca 120+80 soruda sürüyle yanlış çıkaran ösym komisyonu var bu ülkede.

100 diploma notu ne teoride ne de pratikte yapılacak bir puandır o kadar diyorum imkansız yeterli bir kelime değil bunun için. hayal bile edilemez o kadar yani. hiçbir öğrenci diploma notum 100 olsun demez türkiye 1.'si olmak istiyorum bile der en kötü öğrenci olsa dahi ama diploma notum 100 olsun gibi bir hayali kurmaz bile

paranın gücü bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 17 Temmuz 2019; 10:44:32 >

• bayelyx kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle de insan hayallerini bırakmak istemiyor,bu kadar da yaklasmişken bırakmak kendine ihanet etmek gibi geliyor.

• hem okula devam edip hem YKS'ye mi çalıştınız, yoksa bırakıp mı çalıştınız?

• havarkorkmaz3400 H kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle de daha iyi bir şehirde okuma potansiyeliniz varken Siirt yazmak insanı düşündürüyor lakin gelir mi orasını da bilmiyorum. Daha sonuçlar yeni yeni aciklanmisken mantıklı da düşünemiyorum biraz zaman geçmesi laizm

• YoğurtluCips Y kullanıcısına yanıt
    Hem devam ettim hem çalıştım

• Ben de böyle yapmayı düşünüyorum. İmkansız, çok zor vs dediler de ondan soruyorum size çok sağolun. Diş gibi zor bir bölümle aynı anda çalıştığınıza göre, olabilitesi var?

Mesaji yeni gordum hocam kesinlikle var siz calisin yeter

Olabilitesi yok arkadas biraz fazla istisna,maasallah baya iyi :D

Bolumden arkadasiz zaten.

Diste okulu bırakıp kazanan ornekler duyduk fakat hem sinif gecip hem de tip kazanacak siralama yapani pek göremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 14 Kasım 2019; 14:47:47 >
  • Hocam kırık OBP Bir yıl geçerli değil mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.