Bildirim
2 kişilik oyun tavsiyesi.
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
17 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resident Evil 5'i dene, savaş değil ama bir nevi zombilerle savaş -
Trine 2. -
army of two -
Gears Of War 3 -
Splinter Cell Conviction -
quote:
Orijinalden alıntı: joker00
army of two
Kesinlikle, hatta 40th day daha makbuldür. -
Ghost Recon oynanabiliyor ama sanırım sadece savunma yapıyorsun ben denedim arkadaşımla oyundaki 2 kişilik kısıma WAWE mi öyle bölümler açıyor 50 kez bir bölgeyi savunuyorsun sanırım zorluk seviyesine göre düşman sayısı artıyor zorlaşıyor vs vs eğlenceli ama benim gördüğüm sürekli o bölgeyi savunduğun için pek fazla eğlenemediğin gerçeği. -
Kesinlikle Splinter Cell Conviction öneririm.2 kişilik için mükemmel. -
Aynı konsoldan iki kişi oynamayı mı kastediyorsun yoksa online co-op mu ?
Neyse benim bildiğim , Kane and Lynch 1 ve 2. Normalde ahım şahım bir oyun değildir ama arkadaşınla oynayınca zevkli oluyor.
Bir de Borderlands ; hem single hem co-op olarak baya eğlenceli. -
geow ve halo serileri bence -
resident evil 6 dan uzak dur army of two iyidir geow kraldır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidoksan -- 31 Aralık 2012; 13:27:40 > -
LEFT 4 DEAD 2 KESİNİKLE OYNA 2 KİŞİLİK 3-4 KİŞİLİK MLTİ MODLARIDA WAR BAYA EĞLENCELİ... -
Army Of Two, Geow serisi, Halo serisi ... Bunlar Co-op olarak güzel oyunlardır .. Army Of Two Co-op ruhunu çok iyi yansıtır. -
Call of duty:world at war ın singleı live üzerinden co-op oynanabiliyor. -
Peki biri bana aynı konsoldan oynanabilen 2 kişilik oyunlar önerebilir mi ? :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halo 4 ve Resident Evil 6 tavsiye ederim, aynı konsolda arkadaşınla oynamak keyifli oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wolfenk
sadece spor ve dövüş oyunlarını oynayabilirsin sanırım. yani mantıken öyle. yoksa çok mantıksız olur ekranı 2 ye bölmen gerek :D -
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
quote:
Orijinalden alıntı: Wolfenk
sadece spor ve dövüş oyunlarını oynayabilirsin sanırım. yani mantıken öyle. yoksa çok mantıksız olur ekranı 2 ye bölmen gerek :D
Haklısın Yinede arkadaşların falan olduğu bi ortamda Futboldan vs. farklı oyunlarında olması iyi oluyor. Yani yeni konsol da bunun için alamicamıza göre bu 2 kişilik oyunlara kalıyorum
TexasLee_16 teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: samibatu
Trine 2.
Konu hort olmuş fakat bu oyunu oynayın gerçekten çok güzel bir oyundur Trine 2.Hem puzzle-yaratıcılığınızı ortaya çıkartın hem de grafiksel açıdan adeta sanat eseri gibi manzarayı seyredin , ben arkadaşlarla severek oynamıştım ama henüz sonunu getiremedik.
Benzer içerikler
- xbox series s alınır mı
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox çocuk oyunları
- xbox türkçe oyunlar
- londra posta kodu
- mafia the old country ne zaman çıkacak
- en çok oynanan oyunlar
- witcher 1 remake
- en iyi hayatta kalma oyunları
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X