Şimdi Ara

2. kredi kartı başvurusunda limitten dolayı kart çıkmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi tane kredi kartım var limiti 8.000 tl ödemelerimi aksatmadan düzenli bi şekilde ödüyorum, kkb puanım 1659 bankalara kart başvurusunda bulunuyorum onaylamıyor en son iş bankası şöyle bi msj atmıştı 10 ay önce
    Yasal düzenlemeler gereği tüm bankalardan alabileceğiniz toplam kart limitine ulaşmanız nedeniyle onaylanmamıştır '

Dün itibarıyla finansbank hesabımdan kredi hazır kredi talebi geldi 30.000 tl onayladım parayı çektim

bügün işbankasını gidip limitten dolayı attğı msjı kendilerine gösterdim böyle msj geliyor limitim dolu madem neden kredi veriyolar sorusunu yönelttim cevap ise kredi ayrı kart ayrı şuanki kart limitiniz 2.000 tl fazla maaşınıza göre dedi ve 4.000 tlye indirin anında 2.000 tl kartınızı onaylatalım dedi

Bu işe kafam almadı bi tutarsızlık yok mu nasıl oluyor diğer bankaların kampanyalarına katılmak istiyorum çok cazip fırsatlar çıkıyor değerlendiremiyoruz, ne yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

• Kredi olayı farklı ancak kredi kartlarında maaşının veya belgeleyebildiğin gelirinin 4 katına kadar limitini yükseltebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belgeleyebildigin kadar limit derken hocam asgari ucretten maasim yatiyor ama 2 kati para aliyorum calistigim yerden bununla ilgili kaşe imza attirsam sirketten olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bordro veya sigorta belgelerin bile olur. Dediğim gibi 4 katı en fazla ona gore yol haritası çizmen gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redcool

Arkadaşlar bi tane kredi kartım var limiti 8.000 tl ödemelerimi aksatmadan düzenli bi şekilde ödüyorum, kkb puanım 1659 bankalara kart başvurusunda bulunuyorum onaylamıyor en son iş bankası şöyle bi msj atmıştı 10 ay önce
    Yasal düzenlemeler gereği tüm bankalardan alabileceğiniz toplam kart limitine ulaşmanız nedeniyle onaylanmamıştır '

Dün itibarıyla finansbank hesabımdan kredi hazır kredi talebi geldi 30.000 tl onayladım parayı çektim

bügün işbankasını gidip limitten dolayı attğı msjı kendilerine gösterdim böyle msj geliyor limitim dolu madem neden kredi veriyolar sorusunu yönelttim cevap ise kredi ayrı kart ayrı şuanki kart limitiniz 2.000 tl fazla maaşınıza göre dedi ve 4.000 tlye indirin anında 2.000 tl kartınızı onaylatalım dedi

Bu işe kafam almadı bi tutarsızlık yok mu nasıl oluyor diğer bankaların kampanyalarına katılmak istiyorum çok cazip fırsatlar çıkıyor değerlendiremiyoruz, ne yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Hocam şöyle düşün. Senin kredi kartı limitin 8000 lira. İstersen 8000 limitli 1 kartın olsun, istersen 1000 lira 8 ayrı bankadan kredi kartın olsun. Buna sen karar verebilirsin.
    Toplamda mevcut kredi kartlarının limiti 8000'ini aşamaz.

Bireysel kredi apayrı bir durum, kredi kartından bağımsız.

• Anladim, tesekkur ederim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhasabeden alınan imzalı kaşeli yazı yeterli olur mu bankaya limit arttırımı için?
  • feiter kullanıcısına yanıt
    olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.