merhabalar. otomatik değilde manuel düşün eski zaman usulü 4 ileridir.
hocam eşim de kullanacak manuel kullanamıyor malesef. o yüzden otomatik olması gerekli.
8 bin lira fiyat farkına değecek bir şey olmadığından 1.5 alınabilir.
1.6 alın bence. 117 bg dir kendileri. ASX aracımda aynı motoru kullandım. Otomatik ile performans baya baltalanıyor ama idare eder.
1.6 km olarak daha düşük ancak üstte arkadaşın da dediği gibi aradaki fiyat farkına değer mi
bir de 1.6 makyajlı kasa daha güzel görüntüsü var. 1.6 ya daha yakın gibiyim. fiyatta indirim sağlayabilir miyiz sordum bakalım.
Hocam 4 ileride olsa çok yakıyor lafına inanmayın. Maksimum 1 litre fazla yakar. Ama sorunsuz sanzimandir bozulması diye bir şey yoktur . Yağ değişimi en önemli şeydir . Yağını değiştir ömürlük sanzimandir kendileri. Focus 2.5 te 20.000 km kullandım bu şanzımanı
1.8 alın bence, hem donanım, hem malzeme ve yalıtım farkı var.
1.6 makyajlı filan değil kendisi bişeyler yapıp abudik gubidik boyamış. arka stopları diyorsanız o evet.
1.5 diyorum. 1.6'nun modifiyesini beğenmedim 1.5 orijinal stock araba. bence 1.5 ve 1.6 arasında çok ciddi farklar da yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ilhdmr
Hocam 4 ileride olsa çok yakıyor lafına inanmayın. Maksimum 1 litre fazla yakar. Ama sorunsuz sanzimandir bozulması diye bir şey yoktur . Yağ değişimi en önemli şeydir . Yağını değiştir ömürlük sanzimandir kendileri. Focus 2.5 te 20.000 km kullandım bu şanzımanı
Bu invecs 2 ogrenebilir sanzimandir. Her klasik 4 ileri ayni degildir.
Bende 1.5 derim. Ellenmemis oynanmamis gorunuyor.
C hiç biri lancer manuel alınır kimse kusura bakmasın 4 ileri otomatik ile lpg de 30 kuruş yakınca hevesiniz kaçar.
iki sene sonra satista zorlanirmiyim bu araclardan birini alirsam
kesin zorlanırsın
EPICA
kullanıcısına yanıt
hocam vergi farkıni soylemeyi unutmuşsun.
Neden lancer? Emin misiniz bu aracı istediğinizden ?
Ben 2004 lancer i 1 günde sattım diyebilirim. Araba temizse lancer meraklısı yeteri kadar var
lkuvvetmira
kullanıcısına yanıt
satarsın her türlü
Madem 50 bin veriyorsunuz mazda 3 alın, çok daha iyi ve donanımlı bir araç.