başlıktan anlaşılacağı gibi kurmak istiyorum bi yardım pls..bi kaçta soru soram... 1-2 sinide adsl modeme bağlamalıyım dimi 2-2 sinide ayrı ayrı internete girebılmem gerekıyomu ve bağlıcagım sırada ınternette olması gerekıyomu.. 3-ön hazırlıktan sonra ev ağı kurmaya gırmem gerekıyo galıba ? 4-sonra ..... sorularım saçma gelebılır ama pls yardım... YA YARDIM ET YA TERKET..
Bir Tane Router Adsl modem almalısın 2 yada daha fazla ethernet girişi olabilir.Sonla 2 ethernet kartı,Genelde Anakartlarda on bort olarak vardır ethernet eğe yoksa almalısın sonara modemden diğerbilgisayara uzaklığa göre ağ kablosus almalısın kablo uçlarını yapmasını biliyorsan sen yap bilmiyorsan bir bilgisayarcıya git.sonra eğer internete girdiğin zaman telefonlada konuşmak için bir splinter al. sonra her şey hazırsa takmaya geldi sıra telefon kablosunu (Dışardan gelen) splinterde line yazan yere sok.phone yazan yere telefonu tak. modem yazan yere modem kablosunu tak.modemle gelen ethernet kablosunu hangi bilgisayar daha yakınsa ona tak. Kendi yaptırdığın kabloyuda diğer bilgisayar ve modemde boş olan bir ethernet girişine tak.Sonra modemi fişe tak modeme kullanıcı adı felem ayarlarını vs yap. internettesin. Kolay gele.