< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 milyon tl nakitiniz olsaydı ve 2 araç alacak olsaydınız? (2. sayfa)
-
-
Sen memursun. Ben de emekli memurum.
Bu nedenle memur kafasıyla öneri vereceğim.
Uzun yol için Corolla Hybrit veya 1.6 132 Bg.lik LPG'li.
Şehir içi için Yaris veya 2013-2014 model Auris.
Her iki araç ta sorunsuz CVT şanzımanlı.
Öyle DSG patlarmış, çatlarmış, yedek parça, usta derdi yok. Yıllık bakımını yaptır, yakıtını koy git.
Memur adam sanayiyi, arıza çıkaran arabayı sevmez.
-
1.4 tsi manuel b8 passat + rio 1.4 otm harika bir ikili olur. ben bu kombini yapacaktım geçtiğimiz yıl 2. araca ihtiyacım kalmadığı için vazgeçtim.
eşiniz için uzakdoğulu b segment o kesin de sizin beklentilere göre 1. araç değişebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 çocuklu bir aile için taigo veya herhangi bir bsuv uzun yolda yeterli olur mu sizce? biz passata sığamıyorduk o nedenle soruyorum yanlış anlaşılmasın :)
olmaz büyük bagaj lazım,
b suv olmaz ama mesela honda city 519 litre bagajı ile olabilir.
motoru da kasasına göre gayet yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Ekim 2024; 21:40:45 > -
bagaj evet ancak içi dar üstadım ne olursa olsun b segment.
city nin içine bindiğinizi düşünmüyorum.
4 kişi için ha city ha passat. arka diz mesafesi cityde sizi şaşırtacaktır.
ha üretim kalitesi vb apayrı mesele ama city asla 4 kişi için dar değil.
5 kişi için bir şey diyemem.
Yalın Gülmez - Kim Geçer?youtubeGeçtiğimiz aylarda tanıştığımız Honda'nın B sedanı yeni nesil City'nin tüm detayları bu videoda. Özellikle otomobil fiyatlarının arttığı şu dönemde fiyat yelpazesinin alt kısımlarında kalan modeller önem kazanıyor. City ile Honda da tam olarak bu bölüme çalışmış. Sunduğu alan ve kullanışlılığa konforlu sürüşüyle destek veren Honda City, bugünlerin en ilgi çekici modelleri arasında.https://www.youtube.com/watch?v=WgNpvAHH0uAdakika 2.36 ya bakın
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Ekim 2024; 21:45:38 > -
1.4 TSI (160 hp) zamanla piston kırmasıyla meşhur bir motordur. Düzeltme veya yeni (güçlendirilmiş) piston takıp kırma sürecini öteleyen araç sahipleri de var. Tarafsız herhangi bir ustaya sorabilirsiniz. Mesajınızdan şu an sahip olup olmadığınızı tam anlayamadım ama umarım sahip değilsinizdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ekim 2024; 21:46:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 yıl tsi bmt 125 hp olanını kullandım kronik devirdaim sorunu dışında gayet memnundum yaklaşık 40bin km. evet yüksek beygirlilerde sorun olduğunu duymuştum haklısınız.
2 çocuk için 2 ayrı çocuk koltuğu kullanıyordum ilk yıllarda passatta, çocuklar için diz mesafesi değil de omuz mesafesi olarak sorun olabilir açısından city dar diye düşünüyorum.
Tesla model Y SR
Ve
Metroya her saat binebilmek için katlanır elektrikli bisiklet
ortaya anneleri binmeyecekse bence genede sorun olmaz.
city jazz a göre daha bulunabilir bir araç kolayca deneyebilirsiniz kanımca.
-
kullanmadım ancak bayide incelemiştim yaz başında, tasarımı çok çiğ, kalitesi vasat herhangi bir b sınıfı bir araç bana kalırsa. 1080 liralık fiyatıyla bir ara merak uyandırdı piyasada ama devamı gelmedi.
Son kasa insignia d segment geniş bagaj güzel motor sanziman uyumu
https://www.sahibinden.com/s/Iuftrdj7
Yanina da corsa clio fiesta i20 gibi bir araç uygun düşer.
https://www.sahibinden.com/s/6l8ZZpPs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Ekim 2024; 22:18:3 >
Evet fiyati bagaji ve ic hacmiyle one cikiyor.
Motor ve sanzimanda sinifinda basarili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hanıma Toyota yaris kendime Corolla veya auris alırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.4 milyona tucson 2021-2022 1,6 dizel otomatik
700 bin i20, polo, fabia, ibiza tarzı temiz düzgün bir tane
alırdım sanırım 2. seçenek için egea da fena durmuyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 yaşında ikizleri olan öğretmen anne baba olarak
1 tane 2019 1.5 bluehdi eat8 C5 Aircross Feel Adcenture
ve
1 tane 2024 1.2 puretech eat6 C3 Shine var.
İkinci el tertemiz C5 Aircross veya Grandland 1400'e bulunuyor. 600'e de Clio, C3, 208, Corsa arasında temizini seçer ikiliyi tamamlarsınız.
İki SUV olsun ve atmosferik bana komaz derseniz 2 adet ix35 veya aynı döneme ait Sportage da çok konforlu bir tercih olur. Ama bu araçlar yakıt olarak biraz üzebilir.
Farklı alternatif olarak manuel olur derseniz 2013-2019 arası Corolla ve Auris derim. Bence efsane kasadan bile sorunsuz. İçi en geniş Corolla kasası. Yeterli güvenliğe de sahip.
2 adet sıfır Renault tailant alırım 1.0 otomatik turbolu 5 yil garantili vergisi düşük. En azindan 5 yil kimseyle ugrasmam lpg uyumuda mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X