Şimdi Ara

2 milyon tl nakitiniz olsaydı ve 2 araç alacak olsaydınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendime en fulünden bir v2 uzun menzil togg

hanıma 1.4i otomatik vites lpg li 2011 fiesta.

aldım benzer bütçe sayılır.

togg 700 bine faizsiz kredi kampanyası ile sıfır da alınabilir, 1200 peşin gerisi taksit gibi, öyle olursa eşinize 2015 ve üzeri clio fiesta yaris tarzı bir araba da alınabilir gibi.

uzun yola togg iyi gidiyor, konforu çok iyi, hatta sattığım tucsondan da iyi.

bir defa da fiesta ile gitmiştim ankaraya bir sınav için. gerekirse o da gider yani. ama togg daha az yakıyor lpg li araçtan bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Ekim 2024; 9:31:31 >
  • Bende aynısını yazacaktım. Yılı geçmiş masraf kapısı bwm ler a3 ler suvlar havada uçuşuyor. Temiz bir Corolla ve kazasız bir Yarisle iş tamam bencede.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

2 çocuklu bir aile için taigo veya herhangi bir bsuv uzun yolda yeterli olur mu sizce? biz passata sığamıyorduk o nedenle soruyorum yanlış anlaşılmasın :)

Seyahat sekline, sikligina ve cocuklarin yasina bagli bir durum. Kimi kabin boy bagajla 10 tane ulke gezer, kimi bir gecelik seyahate kamyonla tasinir:)

Bu arada sportif dizayn oncelikli segmentteki vw modeli taigodur. Daha ferahlik isteyen icin tcross modeli uretiliyor. Illa idare etmek isteyen icin port bagaj seklinde endustriyel bir cozum de var

Bu arada su an station wagon kullaniyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autindustry -- 16 Ekim 2024; 10:47:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfır vw taigo + 2020-21 suzuki swift alırdım. Swift sorunsuz zaten, taigo da sıfır olacağı için kafa rahat eder + garantisini de uzatırdım. Vergiler ve bakım masrafları daha minimize edilemez sanırım

İlla biri çok daha büyük olsun isteniyorsa opel combo tarzı biraz araç da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autindustry A kullanıcısına yanıt

:) sw konusunda takdir ettim sizi. sw astra kullanmıştım yıllar önce gerçekten ülkemizde sw önyargısının tek güzel yanı sedanından daha uygun fiyata alınıyor olması.

oğlum bu yaz, baba römork yada minibüs alalım deyince, eşime minimalizme geçme vaktimiz gelmedi mi dedim ama ne çare :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamyonlarkavuntaşır -- 16 Ekim 2024; 11:0:13 >
  • Kendine 1.5 milyona D segment uzun yola da rahat gidecek Mondeo talisman 508 türü birşey hanıma 500 binlik ayağını yerden kesecek corolla hb jazz vb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfır beğendiğim bir otomobili alırdım.2 el 2 otomobil alıp paramı çarçur etmezdim.Beğendiğim bir markanın otomobilini alır keyfime bakardım.

• bamorex kullanıcısına yanıt

Empati yapmayı da öğrenir miydiniz?

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

1.6 VTI 120 PS 160 N/m motoru C4'te kullanmıştım.

Köpek gibidir. VTEC'lerin içinden geçer.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Memurlar 525'e biniyor ne Corolla'sı. 

Öğretmen arkadaşım 2 milyona Golf GTI aldı geçen sene.

• Memurun aile durumu da öne mli, çoğu memurun aylesise memur, misal 5 yildie memur olan arkadaşım 2000 model passata biniyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miras kalmadıysa ve dürüst ise bir memurun modelli 5.25 BMW'ye binmesi günümüz ekonomik şartlarında oldukça zor.

Üç beş maaş alan malumlardan ise bilemem.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle birdr memur var, memur var, atıyorum uzman doktor da memur, sgkda çalışan bilgisayar başındaki memur da memur. Biri alıyor 130-150 bin en az diğeri alıyor 40 bin tabiki biri 5.25 biner değeri egeaya

• Önce gidip bir ev sahibi olun.Hemen ne yapacaksınız 2 milyona arabayı?Bir de karı koca öğretmen olduğunuzu niye yazıyorsunuz ki?Sizin gibi 2-3 milyona araba soranlar yüzünden çok para kazanıyor gözüyle bakıp millet memura öğretmene düşman oluyor.

• gözümüz yok da az para alıyoruz diye ağlayan öğretmen takımı forumlarda 2 araba bakıyor . 2 araba= 2 mtv , 2 kasko , 2 bakım . paraya bak . 1 araba yetmiyor millete artık.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Hcoam öğretmen değilim ama yazdığınız biraz haksızlık değil mi? Bu ülkenin orta direği de araba alamacaksa kim alacak, ha bana göre çok eahat meslek o doğru, kuzenim haftada 3 gidiyor, çoğu öğretmende durum böyle ve 30-35 dk dera aalinda toplasan 4 saat falan ediyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.