2 milyon tl nakitiniz olsaydı ve 2 araç alacak olsaydınız hangi araçları tercih ederdiniz? Karı koca öğretmen (iş için iki araç da aktif kullanılacak), 2 çocuklu bir aileyiz. Mersin'de yaşıyoruz, eşim Ankara'lı olduğu için arada bir uzun yol olarak sadece Ankara yapıyoruz. 2 milyon üstüne kredi de kullanabiliriz. |
2 milyon tl nakitiniz olsaydı ve 2 araç alacak olsaydınız?
-
-
1.3'e 1.4'e uzun yol için 2. El aircross tuscon 3008 falan kalanı ile tutmayan b sınıfı Japon şehiriçi için seçin hocam,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Ekim 2024; 8:26:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsi fikrim bayi den 2 adet Clio alma ız yönünde ikisi 2.2 ye falan alınabilir faizsiz kredi olayo da var
Bunun dışında bir aracı iyi alıp diğerini kötü aldığınız da kötü olan çok çok eski bir araç olmuş olacak belki 20 yaşında arabaya yarım milyon ödemek zorunda kalacaksınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şehir içi 700 e elektrikli spring alırdım. 1.3 e de c segment bir araç ya da b suv
-
2. el Tiguen ve 2. el Clio.
-
-
O kadar nakitim olsa iş yerinden ücretsiz izin aldığım gibi soluğu LA' de alırdım...
-
1 milyona f30 aldırdım. diğer 1 milyona audi a3
-
1. Uzun yolda rahat ettirecek, oturaklı sedan arac. Ford focus 1.0 manuel. 1100civari bulunabilir. Uzun yolda rahat olur, az yakar. Otomatik şart ise kia cerato 1.6 elegance. Renault Megane 1.33 tce.
Diğer araç Hyundai bayon, kia stonic, mg zs tarzı olabilir. Şehir içi pratik olur.
Otomobile ilgi durumu ve ihtiyaclar onemli. Ogretmenlik otomobil hastalari icin yaz tatili nedeniyle buyuk firsat. Ikinci el ust segment bir aracin eksiklerini giderme sansi veren bir donem
Ancak ben daha garanti tercihler oneririm. Gecenlerde sifir taigo dsg 1.300 liraydi. Birinci arac bu olabilir
Ikinci arac da 2020 model alti olmamak uzere 6+ hava yastikli polo, ibiza, rio gibi modeller olabilir
Ya da ikisi de sifir olsun istenirse belki sene sonu kampanyalariyla 2.200'e iki adet sifir b segment alinabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-turkiyede-tek-4x4-195hp-country-tourer-2.0cdti-boyasiz-degisensi-1200751739/detaywww.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-motlas-2016-insignia-emsalsiz-132bin-km-hayalet-cam-tavan-1141399663/detay
Alacağınız hiç bir araç eminim bunlardan iyi olmayacak
Ama bunları da tabiki alamaycaksınız
Türkiye gerçeği
Eşimde şirket aracı var işten ayrılsa ve ona araba alacak olsam kesinlikle bunlardan alırdım ve kışın norveç , vın
-
bir bunu bir de aynısının gümüş grisini alırdım ben..
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-grand-grouptan-hatasiz-sport-opc-1147332147/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars001 -- 15 Ekim 2024; 11:53:15 >
-
Krediyle togg alır kalanını taksitle öder parayı çeviririm
Mersin Ankara yolda tek şarjla gider zaten.
Artan parayla topolino veya Citroen ami gibi bir şehir içi arabası alırım
Birine sıfır Clio şehiriçi kullanım için az yakar her yere park edilir.
Diğerine de sıfır gsr’li Egea Cross şehir dışında ferah ferah gezmek için.
Madem nakitiniz 2 milyon, bunun tamamını arabaya gömmeyin. 700-800 bine bir araç alın, kalanına yatırım yapın.
Düzgün bir yatırım yapabilirseniz 3-5 seneye hem 2 arabanız hem paranız olur.
Tüm paranızı arabaya yatırırsanız modeli eskimesin diye 3–5 senede bir arabaya para vere vere hiçbir birikim yapamazsınız.
O şekilde 11-12 yıllık olanları alırsınız ancak (özellikle F30), onlarda feleğin çemberine selam vermiş, masraf açacak türden araçlar olurdu ancak. Çoğu da hasar kayıtlı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ekim 2024; 19:47:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biri şehir içi işinizi görecek; B sgemnti-mitsubishi space star-suzuki swift vb.. çok piyasası olmayan fiyat performansı iyi bir model olabilir.
Diğeri C SUV - C sedan olabilir. Hatta elektrikli MG4 vb.. olabilir.
-
2015 makyalı kazasızz olanlar 1.1 milyon civarı şuan. 320 d 190 bg
-
Otomatik şart değilse bir tane sıfıra yakın 2023 C3 1.2 bir tane d 2022-2023 Taigo alınabilir.
Eski araba almazdım ben olsam.
-
bir corolla bir megane
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen memursun. Ben de emekli memurum. Bu nedenle memur kafasıyla öneri vereceğim. Uzun yol için Corolla Hybrit veya 1.6 132 Bg.lik LPG'li. Şehir içi için Yaris veya 2013-2014 model Auris. Her iki araç ta sorunsuz CVT şanzımanlı. Öyle DSG patlarmış, çatlarmış, yedek parça, usta derdi yok. Yıllık bakımını yaptır, yakıtını koy git. Memur adam sanayiyi, arıza çıkaran arabayı sevmez. |
O kadar nakitim olsa iş yerinden ücretsiz izin aldığım gibi soluğu LA' de alırdım... |
Hanıma Toyota yaris kendime Corolla veya auris alırdım
|
Benzer içerikler
- peugeot 301 1.5 bluehdi yorum
- mavi duman atma
- volkswagen yağ seviyesini kontrol edin
- motoru ruhsata işletmeme cezası
- en iyi ppf kaplama markası
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- yeni skoda kodiaq
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- ıd buzz fiyat
- l200 mitsubishi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X