Şimdi Ara

2 MODEMİ BİRBİRİNE BAGLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Masaüstü Bir pc'im Var Üzerinde Herhangi Bir Kablosuz Alıcı Yok. Adsl Hattımda Yok. Airties Rt-205 Kablosuz Modemim Var.Çevredeki Kablosuz Agları Modemime Yönlendirip Kendi Modemimden Kablolu Olarak İnternete Girmem Mümkün mü...

Not: Çevredeki Kablosuz Aglarda Airties RT-205 Kablosuz Agıda Var...Yani Modemimle Aynı Modelde

• Modeminde client yada bridge özelliği var ise mümkün
  • rt 205 modemde client modu yoktur kısacası modemini alıcı olarak kullanamazsın. 2 modemi birbirine bağlamaktansa basit bir usb alıcı alman senin için daha kolay olur.
  • peki modemdeki mesh özelligini kullanarak yapmam mümkün degil mi
  • mesh özelliğini airties ap ler ile alan genişletmek için kullanabilirsin (ap 300, ap 400 gibi). iki modemi mesh özelliği ile birbirine bağlamak mümkün değil.
  • mesh özelliği aslında istediğin amaca uygun ama bu özelliği kullanabilmen içinde karşıdaki modemin kullanıcı adı ve şifresini bilmen gerekiyor :)
  • karşıdaki modemin kullanıcı adı ve şifresinide biliyorum ama nasıl yapabilirim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaTBLaCK -- 6 Temmuz 2011; 17:14:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oncelikle merhaba konuyu dogru yeremı yazıorm bılmıyorum ama bir sorum olacak bende 2 adet uydunet modemi mevcut birisi solona koyup digerinide odamdan girmek icin birbirine baglamak ıstıyorum bunun ıcın ne yapmam gereklı
    1.modem ismi : netmaster cbw-700v uydunet modem wriless
    2.modem ismi :Netmaster CBW-383Z4 ADSL Modem
    yardımlarınızı beklemekteyim tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanunal

oncelikle merhaba konuyu dogru yeremı yazıorm bılmıyorum ama bir sorum olacak bende 2 adet uydunet modemi mevcut birisi solona koyup digerinide odamdan girmek icin birbirine baglamak ıstıyorum bunun ıcın ne yapmam gereklı

arada kablo olacakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • quote:

evet

ap olarak kullanmak istedigin modeme kaynak modem aralığında farkli bir ip ver

firewall kapali olsun

dhpc yi relay yapip kaynak modemin ip yi ver yine birinci dns kaynak modem ip si olsun

wifi osim ve sifreni belirle ve modemden gelen kabloyu ikinci cihaza baglayio yayına basla

• peki diger modem kablosuz olarak devam edermı ?
  • quote:

peki diger modem kablosuz olarak devam edermı ?

eve iki farkli kablosuz yayin olur

• quote:

oncelikle merhaba konuyu dogru yeremı yazıorm bılmıyorum ama bir sorum olacak bende 2 adet uydunet modemi mevcut birisi solona koyup digerinide odamdan girmek icin birbirine baglamak ıstıyorum bunun ıcın ne yapmam gereklı

Değerli Kullanıcımız,

İki modem yapıları gereği kablosuz olarak haberleşmeye uygun değildir. Bu nedenle size bir AP-Router kullanmanızı öneririz.
    Dilerseniz WDS-300 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilirsiniz. >>http://netmaster.com.tr/urun/60

NetMASTER cihazlarımızla ilgili tüm soru ve sorunlarınız için destek@netmaster.com.tr ve 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Değerli Kullanıcımız,

İki modem yapıları gereği kablosuz olarak haberleşmeye uygun değildir. Bu nedenle size bir AP-Router kullanmanızı öneririz.
    Dilerseniz WDS-300 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilirsiniz. >>http://netmaster.com.tr/urun/60

NetMASTER cihazlarımızla ilgili tüm soru ve sorunlarınız için destek@netmaster.com.tr ve 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

iki modem kablosuz olarak haberleşsin demiyor zaten arkadaş.

iki modemi kablo ile birbirine bağlayacak.
    ancak bir bilgisayar ile wireless olarak hangisine bağlanırsa bağlansın internete çıkabilmek istiyor.
    bu mümkün değil im?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknick -- 24 Aralık 2013; 0:54:15 >

• teknick kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Kablo ile iki cihazı birbirine bağlanarak internet diğer modeme aktarılabilir, ancak sağlıklı bir bağlantı kurulamaz. Aktarılan modemde internet bağlantısına kopmalar oluşur.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Merhabalar,

Kablo ile iki cihazı birbirine bağlanarak internet diğer modeme aktarılabilir, ancak sağlıklı bir bağlantı kurulamaz. Aktarılan modemde internet bağlantısına kopmalar oluşur.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Evet direk kabloyu takıp modemden internet vermesini bekleyince gerçekten baglanti kopmalari arayuze ulaşmada sıkıntılar cikiyor ve wirelessdan yerel aga zor da olsa ulasilsada internete hiç cikmiyordu ancak birkaç ayar ile hepsi neredeyse tek bir modem kadar stabil olabiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.