Şimdi Ara

2 Monitör Kullanmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 adet hp w2207 monitörüm ve 8600gt ekran kartım var benim sorunum 2 ekranıda kullanarak film ve oyun oynamak istiyorum yani ekranı genişletmek istiyorum fakat bir türlü yapamadım..

• Güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Retro35 -- 17 Nisan 2012; 14:31:38 >
  • Ekran kartının iki monitör desteği var. 2. ekranı alıp takman ve ekran kartı özelliklerinden monitörü genişlet demen yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esclamazione

Ekran kartının iki monitör desteği var. 2. ekranı alıp takman ve ekran kartı özelliklerinden monitörü genişlet demen yeterli olacaktır.

Şuanda zaten öyle kullanıyorum hocam fakat oyunlarda monitörün biri aktif olmuyor yani yine tek ekranda oynuyorum.Benim istediğim oyunlarda ve filmlerde 2 ekranıda kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Retro35 -- 17 Nisan 2012; 14:58:32 >
  • televizyona hdmı dan bağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrettyKiller

televizyona hdmı dan bağla

TV ne alaka hocam ben monitörleri kullanmak istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger11

quote:

Orijinalden alıntı: PrettyKiller

televizyona hdmı dan bağla

TV ne alaka hocam ben monitörleri kullanmak istiyorum..

yok daha büyük isitiyorum dedin diye dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows tuşu +p ye basın (windows 7) clonu seçin kolay gelsin
  • Arkadaşlar zaten ben şuan 2 monitörüde kullanıyorum fakat oyunlarda ikiside aktif olmuyır benim sıkıntım bu yoksa masa üstünde nette felan ikiside aktif durumda..
  • quote:

Arkadaşlar zaten ben şuan 2 monitörüde kullanıyorum fakat oyunlarda ikiside aktif olmuyır benim sıkıntım bu yoksa masa üstünde nette felan ikiside aktif durumda..

ati'nin eyenifty teknolojisi gibi birşey istitorsun yani?
  • quote:

Arkadaşlar zaten ben şuan 2 monitörüde kullanıyorum fakat oyunlarda ikiside aktif olmuyır benim sıkıntım bu yoksa masa üstünde nette felan ikiside aktif durumda..

iyi okumuyorsun galiba genisletirsen birinde aktif olur clon yaparsan ikisinde de ayni goruntu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

quote:

iyi okumuyorsun galiba genisletirsen birinde aktif olur clon yaparsan ikisinde de ayni goruntu olur

Okudum hocam fakat iki ekranda aynı görüntü bir işime yaramıyacak ki arkadaşın dediği gibi eyefinity gibi istiyorum.Cevaplar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.