Bildirim
2 Monitör Kullanmak..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Retro35 -- 17 Nisan 2012; 14:31:38 > -
Ekran kartının iki monitör desteği var. 2. ekranı alıp takman ve ekran kartı özelliklerinden monitörü genişlet demen yeterli olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: esclamazione
Ekran kartının iki monitör desteği var. 2. ekranı alıp takman ve ekran kartı özelliklerinden monitörü genişlet demen yeterli olacaktır.
Şuanda zaten öyle kullanıyorum hocam fakat oyunlarda monitörün biri aktif olmuyor yani yine tek ekranda oynuyorum.Benim istediğim oyunlarda ve filmlerde 2 ekranıda kullanmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Retro35 -- 17 Nisan 2012; 14:58:32 > -
televizyona hdmı dan bağla -
quote:
Orijinalden alıntı: PrettyKiller
televizyona hdmı dan bağla
TV ne alaka hocam ben monitörleri kullanmak istiyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: danger11
quote:
Orijinalden alıntı: PrettyKiller
televizyona hdmı dan bağla
TV ne alaka hocam ben monitörleri kullanmak istiyorum..
yok daha büyük isitiyorum dedin diye dedim -
windows tuşu +p ye basın (windows 7) clonu seçin kolay gelsin -
Arkadaşlar zaten ben şuan 2 monitörüde kullanıyorum fakat oyunlarda ikiside aktif olmuyır benim sıkıntım bu yoksa masa üstünde nette felan ikiside aktif durumda.. -
quote:
Arkadaşlar zaten ben şuan 2 monitörüde kullanıyorum fakat oyunlarda ikiside aktif olmuyır benim sıkıntım bu yoksa masa üstünde nette felan ikiside aktif durumda..
ati'nin eyenifty teknolojisi gibi birşey istitorsun yani? -
quote:
Arkadaşlar zaten ben şuan 2 monitörüde kullanıyorum fakat oyunlarda ikiside aktif olmuyır benim sıkıntım bu yoksa masa üstünde nette felan ikiside aktif durumda..
iyi okumuyorsun galiba genisletirsen birinde aktif olur clon yaparsan ikisinde de ayni goruntu olur -
quote:
Orijinalden alıntı: dento35
quote:
iyi okumuyorsun galiba genisletirsen birinde aktif olur clon yaparsan ikisinde de ayni goruntu olur
Okudum hocam fakat iki ekranda aynı görüntü bir işime yaramıyacak ki arkadaşın dediği gibi eyefinity gibi istiyorum.Cevaplar için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X