Şimdi Ara

----2 MOONS EŞYA PAZARI---- 'Gerçek para ile değil'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Konuyu buraya açtım çünkü 2moons bölümü yok henüz. Umarım ilerleyen zamanlarda olur ve oraya taşınır bu topic. Ayrıca blackMASKe adlı arkadaşın açtığı 2moos topiğini gördüm ama oraya bu konuyu yazmamın oradaki konuyu dağıtacağına inandığım için yeni bir topic açtım. Umarım tepki çekmez. Neyse lafı fazla gevelemeden konuya girelim. Eski bir dekaron ( korece ) oyuncusu olarak söylüyorum 2 moons oynayanlar bilir ki kaliteli itemler hep guild içinde yada arkadaşlar arasında değiştiriliyor ve bu nedenle stallarda güzel item bulmak epey bir zorlaşıyor. Düşündüm ki DH a üye olayım ( potansiyeli bayağı iyi bir forum ) böyle bir topic açayım bakalım ne kadar yararlı bir topic olacak. Sizde topiği boş bırakmaz gereken itemleri burada paylaşırsak herkes için çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

İlk itemi ben sorayım o zaman

Elinde ( 4 yada 3 upgrade slotlu ) lvl 24 veya üstü staff ( asa ) olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -4UMCU- -- 2 Şubat 2007; 10:43:22 >

• hoşgeldin hocam.
    işallah oyun open a giridğinde bizede bi konu başlığı verirler

konuyla ilgili olarak ta..

isteyen arkadaşlara bu akşam elimdeki gem ve yüzük leri ihtiyacı olana verebilirim. sonuçta closed beta. parayla vermektense şimdilik ihtiyacı olanla paylaşmak daha ii olur gibi düşündüm..

Bende ayrıca 1 slot lu bi 24 staff var.. ( slotta posion da var fıstık gibi oluo posion dmg lar - staff summoner daydı zaten )
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

hoşgeldin hocam.
    işallah oyun open a giridğinde bizede bi konu başlığı verirler

konuyla ilgili olarak ta..

isteyen arkadaşlara bu akşam elimdeki gem ve yüzük leri ihtiyacı olana verebilirim. sonuçta closed beta. parayla vermektense şimdilik ihtiyacı olanla paylaşmak daha ii olur gibi düşündüm..

Bende ayrıca 1 slot lu bi 24 staff var.. ( slotta posion da var fıstık gibi oluo posion dmg lar - staff summoner daydı zaten )

h.b hocam valla musaitse alabilirim senden staffı bendeki dandirikten birsey :) ihtiyacın olan birsey de varsa ben sana vereyım kasa dolu :) guzel ıtemlerı attım hep kasaya.

ben 1st serverdeyım gelince pm at nick >>> BaR10

• @home_sweet_chaos +10 atak yüzüğün/kolyen varsa fazla bana verirsen çok sevinirim.

oyundaki nickim: endlessnightmare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 2 Şubat 2007; 10:05:41 >
  • arkadaslar bende de bir cok sey var. oyunda beni bulun ( pm yolu ile basit olur ) olan eşyaları vereyim. nickim ve gerekli bilgiler imzamda bulunmaktadır...

bu aradapm atmayı bılmeyenler olabilir aynen pm şu şekilde atılıyor.;

"nick mesaj

yani 1 tane tırnak ısaretı koyuyoruz gonderecegımız kısının nıckını yazıyoruz bır bosluk koyup yazacagımız mesajı yazıyoruz.

ayrıca yakında guide yapmayı dusunuyorum. bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -4UMCU- -- 2 Şubat 2007; 10:18:50 >
  • ben h.sonu bagi kasıcam görmem gereken 2 3 skill var

ekleyin arkadaşlar ( ekleme tuşu aktif değildi hatırladığım akdarı ile ) ozman sadece pm çalışıcak uzaktan

cuma akşamı saat 7 den sonra oyundayım

Man0waR ( 0= sıfır )

server 3 teyim gerçi.. ama 1 de oynarız bu akşam.. Bi buluşmak lazım yavaş yavaş =) oyunun closed betası epey uzun sürecek çünkü..
  • quote:

ben h.sonu bagi kasıcam görmem gereken 2 3 skill var

ekleyin arkadaşlar ( ekleme tuşu aktif değildi hatırladığım akdarı ile ) ozman sadece pm çalışıcak uzaktan

cuma akşamı saat 7 den sonra oyundayım

Man0waR ( 0= sıfır )

server 3 teyim gerçi.. ama 1 de oynarız bu akşam.. Bi buluşmak lazım yavaş yavaş =) oyunun closed betası epey uzun sürecek çünkü..

katılıyorum kesınlıkle artık toplanmak lazım. messenger de calıssaydı tam super olcaktı ama neyse :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • messenger çalışıyo ama uzaktan adam ekleyemiyosun.Ekliyceğin kişinin yanına gitmen gerekli.

bu arada 3teyim ben genellikle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 2 Şubat 2007; 10:44:54 >
  • hmm ok o zaman bır ara toplanıp hepımız bırbırımızı ekleyelım :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: -4UMCU-

İlk itemi ben sorayım o zaman

Elinde ( 4 yada 3 upgrade slotlu ) lvl 24 veya üstü staff ( asa ) olan var mı?

----2 MOONS EŞYA PAZARI---- 'Gerçek para ile değil'

bundan mı bahsediyordun

ama geç kaldın guildden birine söz verdim ona vercem bugün

Arkadaslar Nickim: Dmltnman

Banka yüzük ve kolyelerden doldu noble itemler falan dolusuyla mevcut
    İhtiyacı olanlara hepsini dağıtırım diğer konularda da gerekli yardımları yaparım.
    Soylemeniz yeterli

• o ok benim olm

edit: pardon yaw gaza geldim birden staff ı görmemişim

hoş gerçi bagi açmam lazım bu gece..
    nikim aynı olucak. beyler s3 te toparlansak daha ii olmazmı ? lag ta az adam da az hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 2 Şubat 2007; 14:15:00 >
  • quote:

o ok benim olm

edit: pardon yaw gaza geldim birden staff ı görmemişim

Ayıpsın zaten ok senin 42 olmanı bekliyo bende
  • Bu Socket işi adama gem dayandırmıyo 10k dan gem topluyorum bilginize iyi kötü farketmez
  • home sweet bende 4 socketlı bugi weaponu var. bir ara bulusalım da vereyım. bu arada madem herkes 3 de ben de 3 e gectım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -4UMCU- -- 2 Şubat 2007; 16:50:31 >
  • Off of Konuşmayın şu 2moons 'u yasaklıyorum forumda konuşmayı :( bende en çok oynamak isteyenlerdendim ama oynayamıyorum üyeliğim yok :(
  • evet ya pazar şimdiden biraz erken değilmi zaten kaç kişisiniz oynayan. hele bi ob si açılsın o zmn başlayın bende başlıcam ruhumu sıkıyorsunuz iyice
  • bır kıskanclık sezıyorum :) bu arada actıgım topıc amacından saptı :(
  • Ben topici amacına geri getiriyim...

Elinde magic atak arttıran taşlardan olan varsa bana pm yoluyla ulaşsın forumda.Para ile alabilirim, size lazım olan bi item karşılığı alabilirim.Siz ulaşın bana bir şekilde anlaşırız...
  • yav oyunda BaR10(-4UMCU-) ile takılıyoz hep.Bi kaç türk daha katılsın.Maksat muhabbet olsun can sıkıntısı gitsin.pm atabilirsiniz.

Oyundaki nickim: endlessnightmare

Genellikle üçüncü server olmak üzere her serverda karşınıza çıkabilirimBu günlerde lagg izin verdiği sürece oyundayım.Lag sorunu tatil zamanını buldu.Ne güzel okul yok bişey yok oyniycam diyodum lagdan oynanmıyo
  • bende aranıza katılmak üzereyim, şimdi oyunu dl ediyorum (sonunda )

bana hangi karaktrden açmamı tavsiye edersiniz, ben kore serverında crossbow kullanmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.