Bildirim
2 MSI tek Seçim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.hizlial.com/msi-ge60-2pc-091xtr-apache-i5-4200h-28ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10375711 kesinlikle bu ....
1-ekran kartı farkı Nvidia GeForce GTX850M 2GB
2-ekran farkı 15.6" 1920 x 1080 Full HD 1080p -
işlemcisine takılıp kaldım ya :( İşlemcisinden yana sorun yaşamam umarım. -
1. ile mario oynarsınız.ikisi arasından 2.yi alın.
Diğer tavsiye olarak monster abra a5 ve victor g701 2500tl civarı f/p ürünüdür.2000tl civarı victor g451 ve asus x550jk iyi urundur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Monster Abra a5 V2'yi inceledim de ısınma konusunda şüphelerim var, kullanıcıların yorumları pek olumlu değil. Msi Serisinin özellikle klavye aydınlatması iyi oluyor, karanlık ortamda bilgisayar başında sorun yaşanmıyor. Asus iyi güzel de Msi'ın özellikleri daha cazip geldi. Ürünü inceliyorum şimdi, inceleme videosuna falan bakıyorum. Büyük ihtimalle Hızlaal'daki Msi'ı alırım. -
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200H-vs-Intel-4712MQ ... bu gibi karşılaşmalara bakabilirsiniz daha farklı sitelerdende ... -
lunkher bilgi paylaşımın için teşekkür ederim, Allah razı olsun... -
Amin cümlemizden. yine aklına takılan birşey olursa sorabilirsin. özeldende yazabilirsin . bilmediğim birşey olursa en kötü beraber bakarız araştırır buluruz : ) ... -
benden söylemesi hocam msi ge60 lar da ısınma konusunda sütten çıkmış ak kaşık değil.forumda bir araştırın.
V2 dediğiniz msi kasalı olan mı clevo olan mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MONSTER® ABRA A5 V2.1 15.6"
Söylediğim model bu, kasasının ne olduğu özelliklerinde yazmıyor. Biraz daha bekleyip inceleyeceğim, fiyatı 3000'e de çıkarabilirim, aldığım laptop sorun çıkarmasın yeter ki... -
msi kasalı olan oymuş.tipi biraz daha iyi ama soğutması daha kötü.kendileri de kabul etmişti.1.1den daha çok ısınıyor.
Monster a benzer victor var ben ondan g451 alıcam.gtx850m li makine 2000 civarı geliyor.monster 2500den başlıyor.bana güven verdi bir bak istersen.
3000 liraya çıkarsan sıkıntısız marka ararsan asus n550jk alabilirsin ama gtx850m var.o paraya alınmaz gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X