Bildirim
2 Sefer Numara Taşıyınca Telsiz Borcu Siliniyor mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
turkcellde 27 TL borç vardı, telekoma geçtim borç gözükmedi sorgulattım borcun yok dedi, bir ay sonra turkcelle geri döndüm 27 TL borç hala orada duruyordu. turkcell unutmuyor da gerisini bilmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mayıs 2019'da Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim. Türk Telekom'da iken telsiz kullanım ücreti alınmadı. Temmuz 2019'da Turkcell'e dönüş yaptım, aradan 3-4 ay geçti ama yine telsiz kullanım ücreti alınmadı. Herhangi bir mesaj falan da gelmedi şimdiye kadar.
Hattın birini Turkcell den telekoma gecirdim bende de borc vardı 20kusur lira ana telekoma gecmemiş borc. Normalde bu borc numara ile birlikte transfer oluyordu diye biliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kim devraldıysa ondamı duruyor acaba turkcell deraldığı için gidip geldiğimizde Turkcell de kalıyor önümüze çıkıyor
diğer operatöre taşıyıp hattı kullanırız olmadı -
Borç varsa numara taşımanın gerçekleşmemesi lazım (ben de öyle oldu) -
size mesaj mı geldi ?
Telsiz borcundan dolayı numara taşıma işleminiz iptal edildi diye? -
Hattını taşımayı düşünen arkadaşlar komiksiniz...Bu vergiyi zaten tüm operatörler almak zorunda. Siz hattınızı değiştirdiğinizde borcunuz silinecek mi sanıyorsunuz? sizinle birlikte gelecek
https://forum.donanimhaber.com/odedigimiz-zorunlu-telsiz-kullanim-ucretleri-hakkinda--140382099
Ha 30 lira için eve icraya gelecekler.quote:
Orijinalden alıntı: Androidci01
Bu mesaj silindi. -
Valla mı ? Bizde onu konuşuyoruz zaten farkındaysan.quote:
Orijinalden alıntı: kulakver
Hattını taşımayı düşünen arkadaşlar komiksiniz...Bu vergiyi zaten tüm operatörler almak zorunda. Siz hattınızı değiştirdiğinizde borcunuz silinecek mi sanıyorsunuz? sizinle birlikte gelecek
https://forum.donanimhaber.com/odedigimiz-zorunlu-telsiz-kullanim-ucretleri-hakkinda--140382099 -
vodafone yada türktelekoma hat taşımak isteyen arkadaşlar orada da telsiz vergisi alınıyor bilin istedim bu durum sadece turkceelle özgü bir durum değil ayrıca turkcell deği devletin aldığı bir vergi borcu bu.
2019 yılı içinde hiç faturalı olarak kullandınmı hattını?
Faturalı olarak Turkcell kullanıyordum, Türk Telekom'a faturasız olarak geçiş yaptım, ardından Turkcell'e faturalı olarak tekrar döndüm.quote:
Orijinalden alıntı: Emekli Komutan
2019 yılı içinde hiç faturalı olarak kullandınmı hattını?
Turkcell den taşınırken son faturanda tamamını aldı zaten
Bırakta almasın sene sonuna kadar
-
Bende oyle diye biliyorum ama benim Turkcell deki borc ilk fatura telekomda cıkmasına ragmen tasınmadı suan için. Sonradan cıkar mı bilemiyorum ama tasıma olmadı gorunuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X