Şimdi Ara

2 senelik kız mevzusu beyler , yardım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 Eylül'ünde liseye başladım . 2010 Aralık'ında bir kızla tanıştım . Kendisiyle konuştum , çıkma teklif ettim .Olmadı kabul etmedi . Aşık olduğum zaman çok bağlanan bir insanım ayrıca. Mart ayına kadar peşinden koştum yapmadığım kalmadı . Sonra bir daha konuşmadım onunla . Nisan ayında bana geldi ve " konuşalım , çok üzülüyorsun " dedi . Ben de kabul ettim salak gibi . Yine haziran ayına kadar peşinden koştum ama olmadı . En son Lise 2'ye geçtiğimde son kez soruyorum dedim ve " hayır " dedi . Bende bu iş artık bende bitti dedim.

Daha sonrasında bir kızdan - başka bir kız - hoşlanmaya başladım ve konuştum ama o eski kızın peşinden koşmam yüzünden kız kabul etmedi beni. benden hoşlandı ama kabul edemedi işte . tabii eski kız neredeyse bir yıl ego tatmin etmiş ve benim haberim olmadan kumpaslar kurmuş , başka bir çocukla beni idare etmişti . ben artık onu unutmuştum yeni kızla mutlu olma hayalleri kurarken eski kız bunu öğrendi ve ona ilgimin olmadığını gördüğü için çıldırdı - kimseyle çıkmamış eski kız , doğru kişiyi bekliyormuş - bana yılbaşında sevdiklerinizden vazgeçmeyin falan diye mesaj gönderiyo , arkadaşlar aracılığıyla mesajlar yolluyo falan . kafamı çok karıştırdı. kimse onun gibi olamaz ve o gene bana zarar verir ama kafamı çeldi. benim düşüncem yeni olan kızla olmasa bile onla ilgili düşünmek . eskiyle olsa bile çok sıkıntı olur ve bana yaptığı adilikler de cabası .

Yardımcı olursanız sevinirim .

• ikisinide bosver kızmı yok .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumukluSucurta

ikisinide bosver kızmı yok .?

bu da bir mantık tabi ama olay sinirimi bozması .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioAndolini

2010 Eylül'ünde liseye başladım . 2010 Aralık'ında bir kızla tanıştım . Kendisiyle konuştum , çıkma teklif ettim .Olmadı kabul etmedi . Aşık olduğum zaman çok bağlanan bir insanım ayrıca. Mart ayına kadar peşinden koştum yapmadığım kalmadı . Sonra bir daha konuşmadım onunla . Nisan ayında bana geldi ve " konuşalım , çok üzülüyorsun " dedi . Ben de kabul ettim salak gibi . Yine haziran ayına kadar peşinden koştum ama olmadı . En son Lise 2'ye geçtiğimde son kez soruyorum dedim ve " hayır " dedi . Bende bu iş artık bende bitti dedim.

Daha sonrasında bir kızdan - başka bir kız - hoşlanmaya başladım ve konuştum ama o eski kızın peşinden koşmam yüzünden kız kabul etmedi beni. benden hoşlandı ama kabul edemedi işte . tabii eski kız neredeyse bir yıl ego tatmin etmiş ve benim haberim olmadan kumpaslar kurmuş , başka bir çocukla beni idare etmişti . ben artık onu unutmuştum yeni kızla mutlu olma hayalleri kurarken eski kız bunu öğrendi ve ona ilgimin olmadığını gördüğü için çıldırdı - kimseyle çıkmamış eski kız , doğru kişiyi bekliyormuş - bana yılbaşında sevdiklerinizden vazgeçmeyin falan diye mesaj gönderiyo , arkadaşlar aracılığıyla mesajlar yolluyo falan . kafamı çok karıştırdı. kimse onun gibi olamaz ve o gene bana zarar verir ama kafamı çeldi. benim düşüncem yeni olan kızla olmasa bile onla ilgili düşünmek . eskiyle olsa bile çok sıkıntı olur ve bana yaptığı adilikler de cabası .

Yardımcı olursanız sevinirim .

up .

• Yine aynısını yapar sana!!!
    29 senelik hayat tecrübesi mod = off.
  • xlock mesaj alındı tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.