Şimdi Ara

[size=2][/size]Hangi bilgisayarı kullanırsam kullanayım kendi kendine reset atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada söylediğim gibi hangi bilgisayarı kullanırsam kullanayım reset atmaya baslıyor. 10 sene kullandıgım bir bilgisayarım vardı 2 ay önce kendı kendıne reset attı ve tamirata götürdügümde anakartı yaktıgını söylediler.sonra bir bilgisayar aldım.Oda 15 gün sonra kendı kendıne reset atmaya başladı.Şuanda i3 işlemcili bir masaüstü bilgisayar daha aldım buda 3. bilgisayarım ve aldıgın 2. yeni bilgisayar buda eskisi gibi olmasada durduk yere resetliyor arada ve açtıgımda bilgisayarı bilgisayar bilinmeyen bir nedenden dolayı kapatıldı yazısı geliyor şaşırdım kaldım varmıdır bir bilgisi olan teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musaon123 -- 18 Ağustos 2013; 15:40:30 >

• muhtemelen içinde virüs olan bir medyayı (usb cd vs.) taktığından kaynaklanıyordur...
  • 3 bilgisayar kullandım ve reset atması durduk yere bazen bir film izlerken netten bazen twitterdayken farketmiyor.
  • 4. bilgisayarı almak istemiyorum lütfen yardım
  • aliskanliklarindan gelen bir uygulamayi herhalde tekrar kuruyorsun yada sorunlu bir harddiski tekrar ayni sistemde kullaniyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.