Mrb arkadaşlar.2 araç arasında kararsız kaldım ..yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. 1.araç 2007 linea 1.4 fire active 30 000 km de kazasız boyasız, ...... 18 000 tl istiyor. 2.araç 2003 opel astra 1.4 club 90 000 km de kazasız boyasız......17 600 son diyor ama sanırım 17 000 e iner. bu araçlardan hangisi alınır yada bu araçlar alınır mı? daha önce hiç 1.4 araç kullanmadım ..motorları tutulmuyor mu yoksa 1.4 lerin ..yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç biliriz..kazasız belasız sürüşler herkese.
linea 1.4 8 valf bence cok düşük performanslı bir araç o kasaya göre bizde aynı motorlu palio var dier opel astra klasık 1.4ler hiç tutulmaz bence ondanda uzak dur zaten fıyatına 1.6 fiyatı ile aynı
Opel sanayiye lineaya gore daha cok ugratir.
Sahsen ben ikisinide almaz. 2005-06 ford fiesta dizel, yada polo dizel bakardim, sayet temizlerini bulmak sartiyla.
polo fiesta bana küçük kalır hocam , bagajı olan bir şey gerekiyor bize...yoksa bankacı bir ablamızda fiesta vardı 30 küsür binde 18 500 diyor ama 18 000 e verecek sanırım ,ona bile bakmadım küçük olduğu için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme