Şimdi Ara

--2 Soru.. Görüş Belirtirseniz Memnun Olurum-- :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar size iki sorum olacak 12 bin liraya OPEL ASTRA GL 98 model sizce nasıl Klima yok tek hava yastığı var,
    araç yaklaşık 150 bin km de
    teğişen parça ya da boya yok
    renk yeşil

birde ben bu aravayı alırsam kendim klima taktırabilirmiyim ??

kıymetli görüşlerinizi bekliyorum. teşekkür ederim .

• zannediyorum klima takılmaz aracın fiyatı normal gibi ama benim gözümde o kadar etmez ben accent falan bak derim klimalı alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 8 Mart 2011; 20:56:07 >
  • Takılabilir 2000 lira civarı bir masrafın olur. Eğer fiyat çok pahalı olursa Çelik Motor'dan da fiyat al zira aracınızın Lada Vega ile birçok parçası ortak. Belki daha ucuza gelir...
  • 12 bin verip bir de üzerine 2000 lira klima masrafı yapacağınıza 2004-2005 model clio symbol klimalı alabilirsiniz hem modeli daha yüksek olur hem kliması orjinal olur hem de parça sıkıntısı ve arıza riski daha düşük olur
  • kendiniz klima taktırabilirsiniz fakat çok pahalıya gelir. onun yerine aynı aracın klimalısından bakın. gerçekten rahat güzel bir araba astra. 12 13 bin lira civarına klimalı olursa alınabilir.
  • astra g mi araç?
  • Yerinde olsam 12 liraya gider 1.6 98-99 polo alırım taş gibi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra F olsa gerek.G'lerde klima standart olması lazım.
  • ben de fiat marea öneriyim daha yeni oluyo 2001 elx aracımızı 10.000 e sattık.klimalı çift hava yastıklı ve c sınıfı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrshn

sevgili arkadaşlar size iki sorum olacak 12 bin liraya OPEL ASTRA GL 98 model sizce nasıl Klima yok tek hava yastığı var,
    araç yaklaşık 150 bin km de
    teğişen parça ya da boya yok
    renk yeşil

birde ben bu aravayı alırsam kendim klima taktırabilirmiyim ??

kıymetli görüşlerinizi bekliyorum. teşekkür ederim .

quote:

Orijinalden alıntı:TheRummer
    Yerinde olsam 12 liraya gider 1.6 98-99 polo alırım taş gibi....

98 polo sportline 1.4 16 valf 101 PS metalik siyah spor spoyler aksesuarlı bakımları yeni yapılmış klimalı masrafsız bir arabam var
    sıfır golf almak istediğim için satmayı düşünüyorum. ilgilenirseniz özel mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertanipci -- 10 Mart 2011; 0:08:46 >

• arkadaşlar çok teşekkür ederim değerli yorumlarınıza sanırım Getz alıcam çok temiz bir tane buldum 15 lira 60bin km de full orjinal üstelik klimalı :) ne dersiniz??
  • accent veya marea alabilirsiniz.marea çok yakar o ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.