Şimdi Ara

2. SSD sorun olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar topladığımda SSD ile birlikte toplamıştım, sistem oraya kurulu ve oyunları da oraya atıyorum ama yer yetmiyor, HDD'ye attığım oyunlarda FPS düşüklüğü oluyor RTX 2080 kullanmama rağmen, bu yüzden yer açmak amacıyla 2. SSD'yi almayı düşünüyorum ama sıkıntı olur mu? kasaya sığmama gibi bir durum olabilir mi? veya 2. SSD kullananlar var mı o şekilde?

• Sorun olmaz, kasada ikinci bir 2.5 yuvası varsa takabilirsin yoksa aparat alıp takarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu sol taraftaki girişlerde SSD yazıyor (hepsi boş), ayrıca kendi SSD'imin nereye takıldığını bulamadım normalde var sistem oraya kurulu, kusura bakmayın pek anlamıyorum ama 2. SSD yeri var sanırım değil mi? yani ona göre alacağım çünkü.
  • Evet ssd yazan yere takabilirsin, ancak ben ssd goremiyorum eger diger taraftada m2 soketinde yoksa kasada sadece hdd takili ssd yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 20 Nisan 2020; 15:52:39 >
  • ssd konusunda sorun olmaz sata portu ve yuva olduğu sürece 10 tane bile takabilirsin.

anakartında m2 soketi varsa orayada takabilirsin ssd
  • Sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Evet ssd yazan yere takabilirsin, ancak ben ssd goremiyorum eger diger taraftada m2 soketinde yoksa kasada sadece hdd takili ssd yok.
    ram kısmında takılı m2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman kasanın arka kısmınada ikinci ssd monte edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

O zaman kasanın arka kısmınada ikinci ssd monte edebilirsiniz.
    tavsiyeniz var mı 480gb istiyorum
  • Samsung evo kullanıyorum bi araştır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.