Şimdi Ara

YETKİLİ KEYFİ İLAN SİLİYOR AYRIMCILIK YAPIYOR ŞİKAYETÇİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @powerstorm @DENIZCISERKAN @Nat Alianovna @MertBurak @kocaballi

adam hem satılık ilanlar konusundaki ilanımı silmiş bölüme açtığım konuyu silmiş bu ne saçmalık siz nasıl iş yapıyorsunuz

satış konusu varken neden dijital bölüm açtınız ozaman 2 tarafa ilan verilemez diye kural yok kafanıza göre ilan silemezsiniz

bu bölüm neden açıldı satış konusu varken açıklama bekliyorum

https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-playstation-dijital-oyun-kardesligi--f2586

2 tane dijital satış ilan konusu var ayrı ilan veriliyor ama yönetici modunuz keyfi ilanımı siliyor

https://forum.donanimhaber.com/ps4-ps5-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-amp-takas-grubu-satilik-ilanlar--109819213-10388#160758112

buraya da dijital ilanlar açılmış adamlar extra satılık ilan konusuda ilan veriyor onlara işlem yapmıyorsunuz bu ne ayrımcılıktır

https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-playstation--f629

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Şubat 2025; 0:33:16 >

• hem satış ilan konusu açıyorsunuz hemde dijital kardeşlik diye extra bölüm açıyorsunuz sanki ikinci el bölümüne ilan vermişim gibi işlem yapıyorsunuz satılık ilanlar konusundan neden ilanım silindi

böyle saçmalık sizin yeetkilileriniz de görüyoruz zaten bu hatayı kim yaptı ise gerekeni yapın haksızlığı düzeltin

@powerstorm @DENIZCISERKAN @kocaballi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Şubat 2025; 14:35:43 >
  • Adam hem dijital satış bölümündeki ilanı siliyor hem de satış konusundaki mesajımı siliyor Böyle bir saçmalık mı var Madem İki tarafa aynı ilanı vermek yasaksa neden bölüm açıyorsunuz o zaman ya da neden konuyu kilitleyip bölüme yönlendirmiyorsunuz hem Kendi işinizi eksik yapıyorsunuz hem de insanları alakasız kural dışı diye mesaj siliyorsunuz

kural dışı mesaj varsa konunun ilk sayfasında bildireceksiniz herkes İki tarafa ilan veriyor Neden o zaman silmiyorsunuz madem dijital satış bölümünden ilanım silindi niye ilan konusundan mesajım siliniyor bir tane yerden silseydi o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Şubat 2025; 16:40:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alındığı ülkenin belirtilmediği ve bu sebeple düzeltilmeden atılmış ilanlarınızın silindiği görülüyor. Ülkeden kasıt PSN orijini. TR PSN gibi. @Exclusive.Gamer

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

ilanımı kim sildi neden isim vermiyorsunuz? ayırca bölge belirtmek için öyle bir zorunluluk mu var ?

dijital kardeşlik bölümünde hesap bölgesi diğer butonuna bastım hadi bölgeden dolayı oldu diyelim hem satılık konudan hemde bölümde açılan ilanım silindi 1 tanesi silinebilirdi ama 2 yerden silindi

neden açıklama bekliyorum ? eğer böyle bir zorunluluk varsa ben ilanı düzenlerdim satılık ilanlardan silindiği için sistem tekrar ilan atmama izin vermiyor sizin yüzünüzden zaman kaybettim

aynısını daha önceden uyarmadan yaptınız kafanıza göre ilan silemezsiniz önce sebebini belirtip uyarmanız gerekiyor üye ona göre ilanını düzeltsin kural dışı diye 2 taraftan ilan silmek nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Şubat 2025; 0:7:6 >
  • bak bu üyeler de bölge belirtmeden ilan vermiş aynı kural neden bu üyelere uygulanmadı hala ilanları duruyor ? kurallar sadece bana mı işliyor açıklama bekliyorum

@powerstorm @kocaballi @DENIZCISERKAN @Nat Alianovna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Şubat 2025; 0:42:25 >

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Şikayet edilmedilerse arada gözden kaçabilir. Aynı sebeple ilanları silinmiş tek kullanıcı olmadığınıza ve size karşı kişisel bir durum olmadığına sizi temin edebilirim. Daha önce başkalarının da ilanları ilan kurallarına uymadığı için kaldırıldı. Daha önceden varolan kuralın ilhali hakkında daha fazla ve daha açık bilgilendirme yapılmasını dilerdim, arka arkaya işlem görmek istemezdim diyorsanız kusura bakmayın; o da bizim eksikliğimiz olsun ve bir dahaki sefer daha dikkat edelim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

sadece satılık ilan konusuna 5 dakika göz gezdirdim 6 kişi kural ihlali yapmış hala ilanları konuda duruyor silinmemiş bana gelince bölge belirtmediniz diye ilanımı siliyorsunuz

şikayet edilince işlem yapılır yada gözden kaçmıştır cevabınızı kabul etmiyorum yönetici iseniz görevinizi yapmanız gerekiyor

Şu an teknik nedenden dolayı orada işlem yapamam ama şikayet ederseniz yetkililer eninde sonunda ilgileneceklerdir.

nickinizin altında admin yazıyor konuya girip görselde verdiğim üyeleri bulup kuralı uygulayabilrisiniz uğraşmamak için şikayet edin diye işin içinde çıkıyorsunuz

Bilakis gecenin bir yarısı işlem yapımını garantilemeye çalıştım. Bilgisayar karşısına geçmeden işlem yapılamaz. Böyle durumlarda önceliğiniz şikayet sistemi olmalı.

Esasında yetkililer tarafından kuralları bildiğiniz varsayılır ve aslında bu çerçevede size cevap verilmek zorunda da değil. Anlayış gösterilip cevap verildi. Siz de ona göre bir anlayış gösterin lütfen. Yardım ettiği kişi tarafından ileri geri ve ithamkar konuşulan hiç kimse bir daha o kişiye aynı içtenlikle yardım etmez. Gecenin bir yarısı size yardımcı olmak için cevap vermiş birisine terbiyesizlik yapma lüksünüz yok.

• yardım ettiğinizi nereden bileyim bana şuan işlem yapamıyorum şikayet edin diyorsunuz düzgünce açıklasaydınız bende ona göre cevap verirdim anlayış gösterirdim

işlem yapan kişiyi sordum adını vermiyorsunuz ortada terbiyesizlik yok varsa onuda siz yapıyorsunuz ben yaşadığım olayı yazmışım kanıtları sunmuşum sizin yazdıgınız cevaba bakın

ben kuralları biliyorum ama hem satış konusunda hemde dijital kardeşlik bölümüne bölge belirtilmek zorunludur kuralı oldugunu bilmiyordum bu yüzden buraya konu açtım zaten

madem bölge belirtme kuralı vardı ozaman 1 ilanı silseydiniz neden hem konudan hemde bölümden ilan siliyorsunuz ?

satış konusunda 6 kişiyi ben yakalıyorsam yetkili olarak bunu siz göz gezdirip yapmanız gerekiyor ilanı şikayet edin bizde işlem yapalım demek basita kaçıyor ortada bir haksızlık varsa cevap vermek zorundasınız

öyle bir zorunluluk yoksa neden forum sorunlar bölümü açtınız ozaman cevap vermiyecekseniz neden yöneticiler var

@powerstorm @kocaballi @DENIZCISERKAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Şubat 2025; 8:56:53 >

• Meşru şikayetlere cevap veriliyor. Kuralları bilmeden ama bu kuralları öğrendikten sonra onlar da yaptı haksızlık var şeklinde konuşanlara genelde anlayış gösterilmiyor. Gene de size anlayış gösterilmiştir. Kuralları bildiği varsayılıyor denilmeden bir cevap verilmiştir ve ilanlarınızın neden silindiği açıklanmıştır.

Şikayetlerinizle ilgilenilmiştir. Şikayet ettiğiniz için teşekkür ederim. Konu artık kilitlenebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.