Bildirim
2 tane uzatma kablosu zarar verirmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2Trock2
Priz pc ye uzak olduğu için prize 3lü priz taktm ve onada bir tane taktım öyle açabildim pc yi bu bir sorun oluştururmu elektrik gittiğinde falan pc ye zararı olurmu ?
Hiçbir sorun olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: dblackx
quote:
Orijinalden alıntı: 2Trock2
Priz pc ye uzak olduğu için prize 3lü priz taktm ve onada bir tane taktım öyle açabildim pc yi bu bir sorun oluştururmu elektrik gittiğinde falan pc ye zararı olurmu ?
Hiçbir sorun olmaz
öyle demeyelim :D erittiğimi hatırlıyorum
ama ben aynı anda hem monitor hem elektrikli isitici hem kasa hemde telefonumu sarz ediyorum 3 lü uzatıcım erimisti sonra su dayanıklı voltaj düzenleyici prizlerden aldım paraya kıyıp simdi hem kendinden sigortalı falan cok sexy olmasına ragmen guvenli sekilde kullanıyorum -
iki 3lü prizde kaliteli topraklaması olan kabloları falan kalın olan prizlerse sıkıntı çıkmaz. ama milyoncudan 1 liraya aldığın prizler erime yapabilir, kısa devre olabilir. kısa devre olursa tüm sistemin yanma ihtimali var kaliteli priz kullan. -
kaliteli uclu prizler kullanirsan, hic te sorun oolmaz... -
dostum üçlü priz derken gercekten üçlü mü 4 lü beşli falan mı ona göre sıkıntı olabilir.. atlama noktası iki tane ise bu cok onemli ? -
hocam ben pcye icin ozel 5li priz yaptirdim elektrikciye kablosu normal kablolara gore 2 3kat daha kalin.prizide ona gore aldim. dandik prizlerse sknti cikarir bazen pc aniden kapanabilir buda pcnin bazi parcalarinin zarar gormesine sebep olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablon ve topraklamanda bır sorun yok ıse sıkıntı olmaz ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X