Bildirim
2 ürün birlikte kullansam 1200mbps hız alabilir miyim.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
100 mbps hız alırsın
Yeter mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 23 Ağustos 2017; 0:2:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modem 300 mbps olsada 100 mbps mı alırım zaten evdekı ınternet 16 mbıt -
1200 toplam değer eğer ürünün sayfasına baktıysan 5ghz e bağlanırsan 867 alabilirsin ama bu sınır değer bunu almak için yan yana olmak lazım bir de 2.4ghz ede bağlanman lazım, 1200 de olmuyor aslında yakın diye 1200 demişler 2.4ghz de de 300 alabilirsin denmiş 2 tane wifi receiver alacaksın ayrı ayrı bağlanmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 23 Ağustos 2017; 1:14:47 > -
yani benım eskı modem 300 mbpıt dı sımdı bunu alınca hız fark eder mı. -
şu anda ne alıyorsun, belki sıkıntı hat değerlerindedir, wifi da ise belki ayarları değiştirmen sıkıntıyı giderebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 23 Ağustos 2017; 1:27:25 > -
hızım iyi aslında 13 mbit alıyorumda pıng ve sık sık bağlantıda sorun oluyor vede 3 cıhaz baglnadımı net cok yavaslıyor -
Biraz kafa karışıklığı var öncelikle onları düzeltelim.
Bu modem özelliklerinde belirtilen hızlar, wifi cihaz ile modem arasındaki maksimum aktarma hızı.
İnternet bağlantı hızın ise modeminin dışında servis sağlayıcının sana (altyapı vb gibi kısıtlara bağlı olarak) sağladığı dış dünya ile olan hızın.
Örneğin sen 13MBit hız aldığını söylüyorsun, bu hız dünyanın en hızlı modemini de alsan değişmeyecek.
Modemin özelliklerinde belirtilen hız ne işe yarıyor peki:
Eğer evinde birbiri arasında aktarım yaptığın internetten bağımsız veri alıp verdiğin cihazlar varsa, onlarla olan veri trafik hızıdır.
Yani evde media player, NAS sürücü, vb gibi cihazlar kendi aralarında bu hızı paylaşır.
Eğer amacın sadece internet hızını yükseltmekse, bunun çözümü modem değişimi değil. -
hayır hızımdan memnunum dıyorum ama kesıntıler oluyor oyunlarda ping sorunu oluyor vede 3 kisı baglanınca modeme ınternet yavaslıyor benım ınternet sağlayıcım 16 mbit vaad ediyor ama 13 alıyorum ama yınede ıyı bence -
o modemi alman pingi değiştirmez internetin downloadı düşük oldugu için ping yapiyor ping olmaması için hızlı indirme yapabilmesi lazım internetin 35-50-100 mbps olsa belki olmaz ping ama 13'te olur bendede oluyor arada wifiden biri bişey indirince veya video izleyince genelde 480p videolarda ping artmiyor ama 720de arada oynuyor 20-30 ping firlatiyor bu modemle sorunun çözülmez o modeme gidip o kadar para verme adsl hattın var gigabitlik modeme para vermek çok saçma olur -
modem yaklaşık 7 yılda bir alınıyor internetim vdsle geçerse napcam düşük bir modem alsam -
düşük alın demiyorum hocam vdsl destekli bir modem işinizi görür eğer büyük bir konutta oturmuyorsanız fiber gelmez hatta gelmesi imkansız bence 150-200 liraya bi tane vdsl destekleyen bir modem çok rahatlıkla işinizi görür 100 mbit üstünü türkiyede gören insanlar çok az hadi diyelim hatti çektiler fiber bağlandı binanıza bu sefer fiyati çok pahalı 1 gigabit internet 1000 tl tabi bütçeniz müsaitse pek koymaz ama bunun için ayda bi 10-15 kazanmanız gerekli koymaması için -
ozaman arkadaşlar bana ürün önerin biz 2 daire birlikte kullanıyoruz birde kapsamıda geniş olması lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X