Şimdi Ara

2 veya 3 Doran's Blade'in Mantığı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turnuvalarda ve rankedlarda sürekli görüyoruz ancak ben tam olarak mantığını çözemedim. Tamam parasına göre iyi bir item. 80 can + 10 ad veriyor, pasifi her normal atışta 5 can dolduruyor ancak 2. doranda olabilir belki de 3. doran yerine sanki artık daha çok adc yi adc yapan itemlere, phantom dancer'a blood thirsty'e gitmek daha mantıklı olmaz mı sizce de?

• Genelde 3 doran alanlar ondan sonra direk ie ve phantom rushluyor.Bende böyle yapıyorum bt yada botrk almaktan daha iyi bence.
  • daha tanky oluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: syalc

Turnuvalarda ve rankedlarda sürekli görüyoruz ancak ben tam olarak mantığını çözemedim. Tamam parasına göre iyi bir item. 80 can + 10 ad veriyor, pasifi her normal atışta 5 can dolduruyor ancak 2. doranda olabilir belki de 3. doran yerine sanki artık daha çok adc yi adc yapan itemlere, phantom dancer'a blood thirsty'e gitmek daha mantıklı olmaz mı sizce de?

HP, AD ve sustain kaynağı olduğu için.Lane'de uzun süre kalmak için ideal.
  • 3. doran daha çok lanede kalmak için yapılıyor fb falan verdilerse ve ya farma odaklanmak için oyun başı
  • lanede ezilmişsindir paran doran blade'e yetiyodur alırsın bunun dışında yok rekkless aldı diye alan var gereksiz
  • Hem ucuz hem de etkili. Geride kalınıyorsa Doran stacklemek mantıklı bir hareket.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trade'lerden az zararla çıkmak için. Karşımda blitz thresh falan varsa 3 Doran's alırım. Yada counter yemişsem.
  • 3 doran = 240hp + 30ad + 15hp per basic attack.

daha nolsun
  • 2 tane alıyorum ben genelde sonra bt alırım direk life steal rünlerin varsa gerçekten iyi oluyor
  • asıl amaç şu.

Mesela karşındaki adam BF Sword almış belli ki Bloodthirster rushlayacak .

Bu durumda 2x veya 3x dorans blade alırsan early de girdiğin her trade i kazanırsın.
  • ben genelde 2 doran çıkıyorum acdlere sonra direk ie phantom
  • Hocam şöyle düşün karşıdaki a.m.k kılıcı aldı sen o paraya 3 tane doran aldın ya o daha fazla hasar vuruyo ama sen her vuruşta 15 can dolduruyosun böylece lanede daha uzun süre kalabiliyosun ve daha çok harras yapabiliyosun.
  • Riot Doran' Blade'in pasifini unique yapacakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

Riot Doran' Blade'in pasifini unique yapacakmis

Bonba kuruldu

• quote:

Nuclear bomb has been planted

• quote:

• Yuzugun mana regenini azaltan ekipten beklerim beyler. Bonbalar hazirda dursun yine de :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.