Şimdi Ara

2 Windows 10 Kurulu Olan Sistemden 1 Tanesi Nasıl Silinir? + IRQL HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 adet sorum var. Sorunu başından anlatayım. Geçen gün laptobumu açmaya çalışırken ''Windows başlatılamadı... ile başlayıp devam eden bir hata alıyordum.'' meğersem Windows'un yüklü olduğu SSD yerinden çıkmış. Tabi ben bunu doğal olarak başlangıç onarma falan yapamayınca,2. Windows'u yükleyip bilgisayarı açınca farkettim. Her neyse SSD'yi yerine taktım güzel açıldı bu sefer, ancak 2 tane Windows 10 görünüyor. Başlatırken doğal olarak Windows 10(8 biriminde) ve Windows 10 (4 biriminde) diye. Forumlara baktım hep Windows 7-8 ile ilgili şeyler vardı. 10 ile ilgili bulamadım emin olmadıgım için de başka bir yöntem uygulamadan buradan sormak istedim. Evet 2. yüklediğim Windows'u nasıl silerim?

2. sorun ise SSD'yi takıp güzelcene işletim sistemime girmemden sonra arada bir (günde 1-2 kere falan) bir anda IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası verip laptop kapanıyor. Ethernet kartıyla alakalı olabilir deniliyor ancak tam bilemiyorum alternatif çözümleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.

•  2 Windows 10 Kurulu Olan Sistemden 1 Tanesi Nasıl Silinir? + IRQL HATASI
    3 te hangi windowsu kullanacağını seç işletim sistemleri gösterme süresi işaretini kaldır.
  • üstteki gibi istediğini işaretle diğerini kaldır sonra hdd yi biçimlendirirsen windowsu da silmiş olursun.
  • Teşekkür ederim sağolasın,uğraşınız için.Peki 2. sorun hakkında bu IRQL hatası için neler yapılabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.