Şimdi Ara

2 Yıllık Bankacılık ve Sigortacılık - Bilgi yardım ltf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşım 35. Geçen Ygs ye katıldım, lys hakkım oldu. Puanım düşük 185 gibi bir şey, fakat ben yaptığım ile alakalı olduğundan
    bankacılık ve sigortacılık 2 yıllık açık öğretim kontenjanına yerleşmek istiyorum.

Fakat ilk ygs olduğu ve ilk lys olacağı için hiç bir bilgim yok, bu konuda bilgisi olan Eskişehir Açık Öğretim Fak. ne açıktan yerleşmiş arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?
    Birde açıkta kalma durumum olur mu ? Hani Bankacılık olması için taban puan mı ister yoksa kontenjan mı ? Oraya giremezsem başka bir bölüme girme durumum var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

• Skylined kullanıcısına yanıt
    aöf girmek için lys ye girmek gerekmiyor, ygs ile alıyor aöf. benim de puanım 196 , herkes bu sene ygs kolaydı falan diyor inşallah taban puanlar artmazda açıkta kalmayız.
  • açıköğretime yerleşmek için önce taban puan gerekli. yeterli puan olursa sonra kontenjan. aöf geçen sene bankacılık ve sigortacılık bölümü taban puanı 220. 185 punla zor görünüyor ama okul puanı eklendiğinde olabilir.
  • muradınaerdi M kullanıcısına yanıt
    Bir şey daha soracağım. Lys sınavı ile taban puanım yükselmez mi ?
  • hein34 kullanıcısına yanıt
    Genç olmanın nimetleri işte, bende az çalıştım kitap açtım okudum ama kafam basmadı açık söyleyeyim bastığı kadarı ile bu puanı aldım. Bir yaştan sonra bu işler zor ama girdim bir kere bu işe
  • Diploma puanı ne kadar farkettiriyor ? bu arada
  • Açıköğretim de barajı aşmak kayıt olmak için yetmiyor mu ? Bu giriş şartı da mı değişti ?

Ben de 2 yıllık programa yerleşmeyi düşünüyorum ,ama mesleğim ile alakalı değil hani daha da genişletmek için istiyorum.İşletme yönetimi ,medya iletişim diş ticaret falan..Hani bu yaştan sonra o alanda işe girmeme yarayacaksa artık sanmıyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    https://obp-okul-puani.hesaplama.net/hesaplama.do

burdan hesaplayabilirsiniz hocam. bana 33 puan geliyor toplam 229. diploma notum 55.74 (liseyi açıktan bitirdim zar zor)

inşallah yerleşebiliriz
    Bende açıktan bitirdim 69 diploma notum ama açık lisede çalıştığım gibi ygs ye çalışamadım.

Diploma notu ile ygs puanım ek 41 puan geliyor. Ygs 1-2-3 çok düşük geldi. Ygs 3 186 - Ygs 5 : 182 - Ygs 6 : 173

Bunlara +41 de gelse aöf taban puanları 230 ile başlarsa yalan oluyorum. sonraki ygs ye kalıyorum gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Mart 2016; 16:56:06 >
    sizin istediğiniz bölümün geçen sene taban puanı 220 imiş. en büyük 437 puan, arkadaş 437 puan almışsın ne işin var aöf de. bunlar yüzünden puanlar artıyor.

http://www.adaletciler.net/anadolu-universitesi-acikogretim-fakultesi-taban-puanlari-2015-2016.html

buradan geçen yılın taban puanlarına bakabilirsiniz
    Hakikaten 437 puan ile ne işin var orada ben muhtemelen giremem bankacılık sigortacılık

Böyle kıytırık kimsenin girmediği bir bölüme girerim çorap takı tasarım vs

Sanıyorum ki aöf de halk ilişkiler, bankacılık ve adalet popüler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluslararası ilişkiler de taban düşük tam benlik bak hein34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Mart 2016; 17:10:50 >
  • uluslararası ilişkiler 4 yıllık hocam ve matematik falan var sayısalınız iyiyse düşünebilirsiniz orayı. benim matematik falan 0, 4 işlem anca yapıyorum
    Ben 2 yıllık sanmıştım. Ben inanıyorum bir yere yerleşiriz.

Çünkü çoğu genç adayların ve kariyer hedefleri doğrultusunda seçim yapıyor olmazsa sonraki yıla bırakıyor. Sanmıyorum ki yerleşip tekrar ygs girsin

Bankacılık sadece ygs 6 dan alıyor benim puan yetmiyor. Ygs 3 de de bölümler adalet hariç tırt ama bir yer buluruz inşallah

• ygs herhangi bir puan türünden yeterli puan alırsanız tercihlerde bankacılık ve sigortacılığı tercih edebilirsiniz
  • muradınaerdi M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Tercih dönemini bekleyeceğim artık, tercih için kesin tarih belli değil dimi ?
  • tercihler temmuz ayında alınacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.