Merhaba arkadaşlar. Ben bu yıl myolara yatay geçiş yapacağım teknik lise mezunuyum. Aklımda iki bölüm var biri Elektronik Haberleşme diğeri ise mekatronik şimdi benim düşüncem 2 yıllık mekatronik okursam üzerine dgs ile elektronik haberleşme müh. okumak veya tam tersi yani 2 yıl elektronik haberleşme okursam 2 yıl dgs ile mekatronik müh. okumak. Sizce bu nasıl olur? benim için faydalı mı olur zararlı mı olur? Hangi bölümün geleceği daha parlak mesela? beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim
Kardeş hangisi daha parlak olur bilmem ama dgs ile mühendisliğe geçmenin tabiki faydası olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31
Kardeş hangisi daha parlak olur bilmem ama dgs ile mühendisliğe geçmenin tabiki faydası olur.
Evet onu yapacağım zaten ama bölümler konusunda yardıma ihtiyacım var birde aklıma radyo ve televizyon teknolojisi geldi bu bölümden de sadece elektronik haberleşme müh. geçiş oluyor istediklerimden. siz de dersiniz? çalışma alanları falan nasıldır
quote:
Orijinalden alıntı: berkiskar
Evet onu yapacağım zaten ama bölümler konusunda yardıma ihtiyacım var birde aklıma radyo ve televizyon teknolojisi geldi bu bölümden de sadece elektronik haberleşme müh. geçiş oluyor istediklerimden. siz de dersiniz? çalışma alanları falan nasıldır
Kardeş ben işletme okuyorum. Sayısalı pek bilmem ama forumdaki konulara bakılırsa. Elektronik ve haberleşme iyi bir bölüm gibi.
Anladım, başka kimse yok mu bilgisi olan :) :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme