Şimdi Ara

2 Yıllık tercih edilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 140-160k arası bir sonuç beklerken 272 bin sayısal sonucu yapmamla dünyamın yıkılması bir oldu. 240k barajının bile altında kaldığımdan mühendislik tercih edemiyorum. pek çalışkan birisi değilim mezuna kalmayı hiç hiç istemiyorum. bu sene 240 bin barajı kalkmazsa 2 senelik inşaat teknikerliği okuyup inşaat mühendisine çevirmek mantıklı hareket midir ?

• Yapilabilir bence hocam. 1 yıl mezuna kalıpta basaramayacagını düşünüyorsan en iyisi gitmen olur, daha.sonra dgs yaparsın
  • peki meslek bulurken 2+2 yapmakla 4 senelik yapmanın çok farkını görür müyüm, 4 sene boşa okumak da istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: passion of jesus

peki meslek bulurken 2+2 yapmakla 4 senelik yapmanın çok farkını görür müyüm, 4 sene boşa okumak da istemiyorum
    2+2 nasıl oluyor 2+4 değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

2+2 nasıl oluyor 2+4 değil mi

Alıntıları Göster
    yok usta mesela 2 senelik inşaat teknolojileri okudun ya DGS ye girip kazanırsan inşaat mühendisliğine direk 3. sınıftan başlıyorsun
  • passion of jesus P kullanıcısına yanıt
    Hocam o oyle degil maalesef . Bazi ozel okullar dersleri saymiyor tekrar alttan alacaksin diyor . Bu yuzden donem uzayip daha fazla para odemek zorunda kaliyorsun . Gecis yapmadan once istedigin universitelerle konus . Belki yine ayni universiteye yaparsan sayma ihtimalleri var ama farkliysa saymazlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Hocam o oyle degil maalesef . Bazi ozel okullar dersleri saymiyor tekrar alttan alacaksin diyor . Bu yuzden donem uzayip daha fazla para odemek zorunda kaliyorsun . Gecis yapmadan once istedigin universitelerle konus . Belki yine ayni universiteye yaparsan sayma ihtimalleri var ama farkliysa saymazlar .
    o zaman bu kapı da bize çıkmaz gibi ya mezuna kalcaz yada 240 bin barajının bu sene kalkmasını bekleyeceğim yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.