Evet Beyler Meslek Lisesi Mezunuyum(Bu Sene Mezun Oldum)
2 Yıllık Direk Geçiş İçin Başvuru Yaptım
Seçtigim Bölümler ALan İçin Bölümler Ve Hepsi 2 Yıllık
Ygs 3 Puanım 208. Küsratlı Seçitigim Bölümler İse Sınavız Direk Geçilen Meslek Liselerinin Öncelikli Olduıgu Yerler
Gel Gelelim Ki Yerleşemedik Bunun Nasıl Bir Açıklması Olabilir ?
Benden Düşük Olan Arkadaşlarım Yerleşiyor Ben Açıkta kalıyorum + Aynı Tercih Sırası İle
Bunun Düzelmesi İçin Neler Yapmalııyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: RIHTIM98
Ygs 3 Puanım 208. Küsratlı Seçitigim Bölümler İse Sınavız Direk Geçilen Meslek Liselerinin Öncelikli Olduıgu Yerler
Benden Düşük Olan Arkadaşlarım Yerleşiyor Ben Açıkta kalıyorum + Aynı Tercih Sırası İle
-2 yıllık geçebileceğin bölümler olduguna emin misin? -diyelimki 50 kişi alcak bölüm , tüm meslek lisesi oraya geçiş hakkını kullanırsa puan sıralaması yaparlar ve ona göre alırlar , -kişilerin senden düşük puanla yerleşiyorsa onların hakkı vardır , senin yoktur bu kişilerle aynı sınıfda/bölümde misin ?
Dostum bende endüstri meslek mezunuyum açıkta kaldım bende,yanlız anadolu teknik ve teknik lisenin önceliği var büyük ihtimalle bundan dolayıdır..
quote:
Orijinalden alıntı: IengineerI
quote:
Orijinalden alıntı: RIHTIM98
-2 yıllık geçebileceğin bölümler olduguna emin misin? -diyelimki 50 kişi alcak bölüm , tüm meslek lisesi oraya geçiş hakkını kullanırsa puan sıralaması yaparlar ve ona göre alırlar , -kişilerin senden düşük puanla yerleşiyorsa onların hakkı vardır , senin yoktur bu kişilerle aynı sınıfda/bölümde misin ?
Tercih Yaptıgım Yerler %100 Kendi Bölümüm Okulda Bölüm Ögret. İle Birlikte Yaptık Tercihleri
Tercih Yaptıgım Kişiler İle Aynı Sınıftaydık Ve Aynı Bölümdeydik
Puanları Barajı Geçmiyordu
Bu Ne İş Anlamadım...
Benimde durumum senin ki gibi.Benden düşük alanlar istediğim bölümlere yerleşti ben kaldım boşta.
orta öğretim başarı puanına bağlı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme