Şimdi Ara

20.000-25.000 TL araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şu 4-5 ay içerisinde bi tane kendime aile içi kullanım için uygun olan 20.000-25.000 TL aralarında araç almayı planlıyorum. Kriter olarak pek bi özellik aradığım söylenemez benzin&lpg, mümkün olabildiğince yakıt masrafı minimum ve sadece bakımından bakımına götürebilceğim bi araç arıyorum çok fazla konformuş klimaymış o konularda pek beklentim yok. Benim aklımda Mitsu Lancer 1.6 invite modelleri var bi de kafamı peugeot 307 benzinli modelleri karıştırmakta sizinde önerilerinizi bekliyorum...

• uzun zamandır 1.6 otomatik vites lancer kullanıcısıyım.(2006model) lpg ile birebir uyumlu ve sorunsuz. otomatik olmasına ragmen yakıtı üzmüyor. kafanıza lancer ile ilgili takılan bir soru var ise cevaplayabilirim.
  • Seat Cordoba, Fabia bakabilirsin hocam Lancer olmazsa aklında bulunsun.

Ek olarak, Laguna, Megane II, Astra bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 11 Eylül 2016; 22:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kendime arıyorum 20-23 bin civarina fabia günlerdir aklimda denmş zaten keşke polo bulunabilse
  • alikartall A kullanıcısına yanıt
    Bende benzinli olarak kullaniyorum ama temizini 25 civarina zor bulur hocam arkadas.Bence benzinli alip lpg yi kendisi taksa daha iyi olur.Bende lpg taksam mi diye dusunuyorum bi yandan

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Seat cordoba lar aile için kullanıma uygunmudur. Çünkü dar deniliyo içi küçük deniliyo pek bilgim yok bende dışarının yalancısıyım. Skoda fabia ise hatchback kasa bana minimum sedan lazım ve alacağım araç minimum 2004 model olmalı daha düşük model düşünmüyorum. Zaten maksimum verebilceğim para bunlar. Para verip eski model araca binmek pek akıl işi değil doğrusu..
  • kaano2 K kullanıcısına yanıt
    Fabia'nin üç tane kasa tipi var hocam, Sedan da var. 8 sene kullandım Fabia Sedan'ı, sorun varsa sorabilirsiniz hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maksimum 35.000 TL
    10 yıl önce açıldı
    80.000 TL Araç Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takipte kalayim benim durumda sizin gibi.Normalde motosiklet kullanıyorum ama bir heves ettim ,benzer bütçelerle belki biraz daha yukarı cikabilirim:)

Bir süredir sahibinden de zamanngeciriyorum özellikle bu fiyat araligindaki hb modellerde ağır hasar kaydı olan çok ,temiz bulmak zor gibi.

Birkaç tanıdığım laguna,mondeo falan önerdi.

Hb olarak clio 3 , megane 2 ,fabia ,Getz aklımda olanlar

Sedan olarak, mitsubishi lancer,aveo,laguna,yine megane 2 ler.

Renault'dan cekincem şu , şirket aracı olarak symbol ve kangoo kullanıyoruz. Ön takımları hep sıkıntılı ,ve mazot pompası sıkıntısı oluyor surekli

• oknglr O kullanıcısına yanıt
    Laguna istediğim yıl ve fiyat aralığında bulmam imkansız gibi bir şey ve zaten lagunalar hakkında pek iyi şeyler işitmedim. Hb kasa ben düşünmüyorum aile aracı olacak. Mitsu lancer bi senedir takibimde olan bi model ancak benim fiyat kritlerlerimde temizini şansına bulursun diyorlar. Aveo içinde aynı lancer da kullanılan yorumlar yapılıyo megane 2 ler ise taksi çıkması olmasından korkmuyo değilim. Renault'da dış aksam kasa olarak pek güven veren bi şaseye sahip değil mazot pompası sorunu bi yakınımda da oldu kangoo modelinde.
    Kafa karışık
  • Beyler bazı araştırmalarım sonucu Chevrolet Aveo lar dikkatimi çekti. Fiyat/km açısından hakikatten çok makul düzeyde görünüyor. Bu araç hakkında bilginiz tecrübeniz vs. var ise yardımcı olun Mitsu Lancer ile birlikte şimdi gözümde olan iki araç oldu. Önerilerinizi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikartall

uzun zamandır 1.6 otomatik vites lancer kullanıcısıyım.(2006model) lpg ile birebir uyumlu ve sorunsuz. otomatik olmasına ragmen yakıtı üzmüyor. kafanıza lancer ile ilgili takılan bir soru var ise cevaplayabilirim.

Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Yalnız benim bütçem aralığında temiz lancer bulmak zor denilmekte. Ve bu aracın maddiyet yönünden parçaları canınızı sıkabilir ve biraz zor bulunur denilmekte. Bu araç hakkında bilgi ve tecrübeleriniz detaylı anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano2

quote:

Orijinalden alıntı: alikartall

uzun zamandır 1.6 otomatik vites lancer kullanıcısıyım.(2006model) lpg ile birebir uyumlu ve sorunsuz. otomatik olmasına ragmen yakıtı üzmüyor. kafanıza lancer ile ilgili takılan bir soru var ise cevaplayabilirim.

Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Yalnız benim bütçem aralığında temiz lancer bulmak zor denilmekte. Ve bu aracın maddiyet yönünden parçaları canınızı sıkabilir ve biraz zor bulunur denilmekte. Bu araç hakkında bilgi ve tecrübeleriniz detaylı anlatırsanız sevinirim.

evet kaporta parçaları pahalı ama genel olarak sorunsuz bir araç. aklınıza takılan noktalar var ise pm den sorabilirsiniz. her daim yardımcı olmaya çalışırım.

• Arkadaşım kullanmadım ama aile için uygun olduğunu düşündüğüm donanımlı olarak Kia Cerato düşünebilirsin. Düşük km, temiz, benzinli bir ceratoya kendiniz tüp taktırırsanız yıllarca sorunsuz binebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Arkadaşım kullanmadım ama aile için uygun olduğunu düşündüğüm donanımlı olarak Kia Cerato düşünebilirsin. Düşük km, temiz, benzinli bir ceratoya kendiniz tüp taktırırsanız yıllarca sorunsuz binebilirsiniz.

usta benim belirlediğim fiyat aralığında kia cerato modeli bulunmakta evet ama km maşallah almış başını gidiyo hepsinin
  • Focus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Focus.

Focus'lar da var evet ancak model düşük ve km/fiyat oranları oldukça fazla
  • 1999-2001 Model arası Toyota Corolla öneririm..Sorunsuzluk Yakıt Güç herşeyi fevkalade..
    Tek Şartı 1.6 olmasına dikkat edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safe Zone

1999-2001 Model arası Toyota Corolla öneririm..Sorunsuzluk Yakıt Güç herşeyi fevkalade..
    Tek Şartı 1.6 olmasına dikkat edin..

1999-2001 model için o araca gereğinden fazla para istenmekte. Ve 2004 den aşağıya araç istemıyorum ben sonuçta para vericem metal torgunluğu çok fazla olur o yaşlardaki her aracın evet japon sağlamlığı kalitesi var ama bi yerden sonra artık olmamaya başlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.