Merhaba arkadaşlar. 20.000-26.000 tl arası bir bütçeyle ikinci el otomobil bakmaktayım. Çok yaşlı olmayan, kilometresi çok fazla olmayan,donanımı da az biraz yerinde olan, az yakan bir araç arıyorum. Birkaç günlük araştırmalarım sonucu 1-2 aday araç çıkarttım. Onları sizinle paylaşmak ve kullanan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.
İlk aday 168.000 km de 1.4 dizel 2004 model bir CİTROEN C3 . Aracın bir iki yerinde lokal boyalar harici bir hasarı değişeni yok.İçi dışı temiz bir araç sahibi de aracına güveniyor istediğiniz ekspertize istediğiniz servise götürelim baktıralım diyor. 25.000TL fiyatı var.
İkinci aday 2008 model 119.000 km de 1.5 dCi Expression donanım bir RENAULT CLİO. Bu aracın da kazası değişeni yok. 26.000TL de fiyatı var.
206'lara baktım ancak içime sinen bir 206 bulamadım. Bana olabildiğince sorun çıkartmasın istiyorum. Bu iki araç hakkında bildiklerinizi benimle paylaşırsanız, özellikle daha önce kullanmış veya şu anda kullanan arkadaşlar varsa fikirleri benim için çok değerli olur.