Şimdi Ara

20.000 TL araç tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğretmenim. Azami borçla falan 22 bin tl ye sedan bir araç bakıyorum. Kmsi düşük modelli araçlar önceliğim. Bana 3 sene felan sıkıntı çıkarmayacak bir araç lazım. Marka model konusunda kararsızım. Lakin fiyat aralığında hyundai era, symbol, kia rio aveo gibi modelli ve az kmli seçenekler mevcut. Sizce ne yapmalıyım?
    İkinci elde de insanlara güvenmek çok zor. tabiri caizse sıfır alamıyorum ama sıfır ayarında olmalı =)

• http://www.dod.com.tr/VehicleSearchResults.aspx
    hocam şöyle bir göz atın burda salı ve pazar açık artırmaları oluyor galericiler fink atıyor arada birşeyler tuttura bilirsiniz birde içeriden tanıdığınız varsa daha güzel olur.
  • ademdlby kullanıcısına yanıt
    bende 2005 model hyundai accent admira var motorunu sıfır yaptırdım sahibinden.com ilan no 126835267
  • Bu paraya hyundai elantra 2004 kasalardan başka konforlu ve sağlam,full donanımlı araç alamazsınız.Bahsettiğiniz araçlar hep teneke hele clio felan para verenlere yazık o arabalara.Gidin bahsettiğim araca binin yada alın bana dua edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimkk

Bu paraya hyundai elantra 2004 kasalardan başka konforlu ve sağlam,full donanımlı araç alamazsınız.Bahsettiğiniz araçlar hep teneke hele clio felan para verenlere yazık o arabalara.Gidin bahsettiğim araca binin yada alın bana dua edersiniz

peki hocam şu araca ne dersiniz??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hesapli-otomotik-elentra-144648002/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

Orijinalden alıntı: selimkk

Bu paraya hyundai elantra 2004 kasalardan başka konforlu ve sağlam,full donanımlı araç alamazsınız.Bahsettiğiniz araçlar hep teneke hele clio felan para verenlere yazık o arabalara.Gidin bahsettiğim araca binin yada alın bana dua edersiniz

peki hocam şu araca ne dersiniz??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hesapli-otomotik-elentra-144648002/detay

Alım işine pek yorum yapamam çünkü sıkıntılı iş.Benim 2004 otomatik elantram var çok seviyorum kullanmayı o yüzden tavsiye ediyorum.İç mekanı çok kaliteli ve yalıtım süper.Bu fiyata alınacak en mükemmel araba sakına gidipte salak megane 1 ve 2 lere para vermeyin.Ağır araba yolda otobüs gibi kayar ve motor sesi duymazsınız yol seside.İç döşemeler çok sağlamdır ve geniştir içi ve full donanımlı.Kesinlikle bi deneyin ve karar verin.

• selimkk kullanıcısına yanıt
    görünüş itibari ile sordum, araç nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    80.000 TL Araç Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    800.000 tl araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

görünüş itibari ile sordum, araç nasıl?

Hocam aracın yanına gidip bakmayınca birşey diyemem.Araç çok ucuz ve boyalı diyor bence başka düşük km li araçlara bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.