Bildirim
20.000 TL civarı araba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hatcback-Sedan
Otomatik-Manuel farkedermi ? Az yakan dediginiz icin benzinliyi direk eledim zaten -
1.5 crdi accent era geldi aklıma.. Konfor konusunda beklentilerinizi de belirtmelisiniz ? -
Otomatik-manuel, hatchback-sedan fark etmez. konfor da önemli değil sağlam olsun yeter. Bi de yeni kullanmayı öğrendim. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasyuk -- 8 Şubat 2011; 13:03:59 > -
g.punto multijetler o fiyatlarda bulunur... Az yakar çok kaçar... -
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
g.punto multijetler o fiyatlarda bulunur... Az yakar çok kaçar...
O fiyata 75 HP modeli bulunur ve o da çok kaçmıyor malesef dostum
Haricinde Grande Punto'yu bende öneririm temiz bulabilirseniz tip olarak güzeldir ben çok severek kullandım zamanında.
Olmadı şimdiki aracım C3'ü önerebilirim. Performans anlamında daha başarılıdır , donanım olarak az da olsa +'sı var. Tek eksi yanı bence tipi :) -
clio hb,grande punto,accent era gibi araçları düşünebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
clio hb,grande punto,accent era gibi araçları düşünebilirsiniz
aynen üçünden hangisini beğenirseniz artık.. -
ben grande punto alın derim -
2006 ve uzeri Fiesta , 1.2 micra , clio ve bulabilirseniz birde bir onceki kasa pololara bir bakin -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X