Şimdi Ara

20-25 bine ne alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabalar konusunda fazlasıyla tecrübesizim.Babamın da araba kullanma fobisi olduğundan arabası olan bi ailede büyümedim.Yaş oldu 18.Ailem de artık bi araba lazım olduguna karar verdi ama ne almalı.az yakması cok onemli cünkü uygun yakarsa mahalledeki arkadasları da toplayıp yakıta ortak edip üniversiteye oyle gitmeyi düsünüyorum arasıra sizce ne almalı ne yapmalı.Benzin Dizel LPG li araclar arasında büyük farklar nelerdir.Yakıt oalrak ne seçmeli.Şimdiden teşekkürler

• 20 - 25 bine temiz bir dizel araç bulabileceğini sanmıyorum , Lpg 'li alınması yakıt sorununu ortadan kaldıracaktır aşağıdaki linte Honda Civic var o modellere bakabilirsiniz ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2003-tamamen-orjinal-boyasiz-100.000-de-honda-civic-135174290/detay

Ford Focus 2 , Hyundai Getz , Renault Clio 3 , Vw golf v.s
  • E36

20-25 bine ne alabilirim
  • temiz dizel için ne kadar çıkmalı ve dizelin LPG ye oranla ne yararı olur bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisgobel

temiz dizel için ne kadar çıkmalı ve dizelin LPG ye oranla ne yararı olur bana

Yakıt olarak 1.6 atmosferik motorlu LPG'li araçlarla çoğu dizelle kapışıyor. LPG'nin sıkıntısı genelde ayrı bir bakım istemedi. Ona bağlı ilginç sorunlar çıkartma olasılığı. Kılıbık bir insansanız bagajınızda 30 litre kapasiteli bir patlamaya müsait gazın bulunaması tedirginliği olabiliyor. Gelip söylemesin arkadaşlar bu devirde LPG tehlikeli değil diye. İsterse en ucuz yakıt türü olsun isterse %99 güvenilir olsun o %1 için almayacak çok insan var. Bunlardan biri olarak dizele yöneldim.

Aile aracı ve dizel düşünüyorsanız, bakım maliyeti az olan ve parçasının da ucuz olduğu Fiat'ın modellerine göz atabilirsiniz. Grande Punto, Punto Evo, Punto gibi modelleri İtalya'dan geldiğinden bakımları uygun olsa da parça fiyatları uçuk. Aile arabası tanımına da çok uymaz. Temiz bir Linea bulursanız sizi tatmin eder. 1.3 motorlusu uzun ömürlüdür. 1.5 dci gibi çok yakıt seçmez.

• Linea aklıma cok yattı 1.3 motor mantıklı.peki kac model almalı linea yı nerden almalı ayrıca temiz bi sürüşle trafikte 100 km de kac litre yakar kaca mal olur.tesekkürler tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 bin tlye kadar öneriniz ne olur?
    geçen ay önce açıldı
    max 30 milyara ne alınır
    20 yıl önce açıldı
    20/50 yerine 15/40 nasıl olur ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.