Şimdi Ara

20-25bin Arası Dizel ve Otomatik Araç Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20-25bin arası bir bütçem var ve otomatik-dizel bir araç arıyorum. Motor 1.6cc'yi geçmeyecek ve 5 sene kadar binebileceğim bir seçenek üzerinde duruyorum. Opel corsa harici önerileriniz nelerdir ? Ya da elinde olup satmak isteyen var mı? Kaç gündür bakıyorum ama daha bir karar veremedim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

• opel astra h 1.3 cdti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matruh123

opel astra h 1.3 cdti

Onun piyasası yüksek sanki biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racar

quote:

Orijinalden alıntı: Matruh123

opel astra h 1.3 cdti

Onun piyasası yüksek sanki biraz

25bine çok rahat bulunur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/opel-astra/dizel/yari-otomatik,otomatik?hasPhoto=true&sorting=price_asc en kötüsü 25bin diyor bu fiyatların hepsi uçuk mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: racar

http://www.sahibinden.com/opel-astra/dizel/yari-otomatik,otomatik?hasPhoto=true&sorting=price_asc en kötüsü 25bin diyor bu fiyatların hepsi uçuk mu acaba ?

otomatikleri zaten uçuk fiyattır hocam manuel düşünürsen çok rahat bulabilirsin
  • dci megane2 var hocam ama manuel onu satayım sana 2005
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • manuel tercih etmiyorum ama haftasonu bir araştırma yapıcam eğer otomatikler bana tuzlu geliyorsa manuellere döneceğim. eğer öyle bir durum olursa mutlaka görüşeceğiz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcelin00

dci megane2 var hocam ama manuel onu satayım sana 2005

Dostum ne fiyat düşünüyorsun bende 21.000 TL kadar temiz bir araç arıyorum altı da olabilir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halis25

quote:

Orijinalden alıntı: Marcelin00

dci megane2 var hocam ama manuel onu satayım sana 2005

Dostum ne fiyat düşünüyorsun bende 21.000 TL kadar temiz bir araç arıyorum altı da olabilir tabi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-2-dynamique-dizel-133796958/detay/
    araç bu hocam 25 yazdık oradaki diğer ilanlara bakarak ama 23e kadar vereceğiz nasipse he birde burada belirteyim kuşkun kalmasin;
    plakasını sorgulatırsan üzerine 1 haciz ve 1 rehin var bunların en yakın borcu kapanalı 4 yıl oluyor vakitsizlikten ve vurdum duymazliktan temiz kağidini alamadik yani demem o ki aracin temiz kağidini almamiza bir engel yok.

• bizim arabayı al otomatık vites mondeo 2006 model 25 milyar 2.0 motor. tel:05396601963
  • @halis25 dostum o fiyata otomatik dizel bulunmuyor pek. opel corsa belki ama benzinli oluyor genelde.

@Marcelin00 manuel hiç düşünmüyorum. yoksa güzel araç.

@denizli23 mondeoya bayılıyorum ama o motor bana biraz büyük.

Şu an için haftasonu gidip araştırmalarıma dayanarak şunları söyleyebilirim:

*Megane hep hatchback kullanmış olan ben için biraz büyük geldi. otomatiklerini 28'den aşağı zor buluyorsun.
    *Tüm galerilerde nerdeyse 1 tane yeni kasa (2008 ve sonrası) opel corsa var en uygun otomatik 27bin.
    *Uygun fiyatlı grande punto var (2007-2008 Multijet+dualogic) 23-28 bin arası o da hasar kaydı, boya ve km faktörlerine göre değişiyor. Bir de puntolar az yaktığı için genelde 100bin km'den başlıyor hepsi.

Ben şu an artık punto düşünüyorum. Çünkü diğer araçlar (yeni corsa - megane 2) fiyatının üstünde. Bu da Türkiye'de tutulan aracın 2. elinin değerinden çok etmesinden kaynaklanıyor bence. Nihayetinde bugün bir Dacia sandero dizel sıfırı uygun kredi ile 30 bin civarlarında. Umarım yardımcı olmuştur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.