Şimdi Ara

20.750 YTL 2004 SKODA OCTAVİA ELAGANCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

20.750 YTL 2004 SKODA OCTAVİA ELAGANCE 19.000 KM 102 HP .degısen ve boyanan yok sizce bu paraya deger mi

• km orjinalse neden olmasın
  • km orjinal miş.arac bayiden ekspertiz raporlu
  • bence değer
  • fiyat oldukça iyi..km doğruysa
  • ben 2002 tdi aldım 20250 ye...benzin sorun olmazsa al derim...
  • sanırım yeni kasa, hemen al.
  • bedava valla.hemen yetkili servise göster expertiz filan yalan.kendin bi kontrol ettir.temizse kaçırma derim.foto varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: daddiydoy

--------------------------------------------------------------------------------

20.750 YTL 2004 SKODA OCTAVİA ELAGANCE 19.000 KM 102 HP .degısen ve boyanan yok sizce bu paraya deger mi

• Yeni kasa olduğunu sanmıyorum ama yinede iyi fiyat.Hocam almıyosanız ilanın linkini verin biz ilgilenelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: daddiydoy

--------------------------------------------------------------------------------

Ben olsam kesinlikle kaçırmam...
  • kaçırma sakın
  • bana da iyi geldi bence bir sorun yoksa kaçırma derim
  • bence çok iyi
  • Bencede çok ii ama yukarda bir arkadaş yeni kasa galiba demiş.Yeni kasalar 2005den itibaren çıkmaya başladı.Onuda belirtiyim.Arkadaşım bence hiç kaçırma bu fiyata bu kmye bu özellikte araba bulamazsın.Bizde yeni kasa octavia kullanıyoruz hiç bir sorunu yok.Sadece kmsi gelince bakımını yaptırıosun hiç başın ağrımıyor
    (Ama şunuda belirteyim Türkiye koşullarında araba alırken benzin faktörünüde düşünmek zorundasın.Bizim araba fsi daha az yakıo sözde ama yinede babam bazen benzine para yetiştirmeye çalışıo...)
  • Arkadaş yeni 2001 modelini 18000 YTL'ye satın aldı. Octavia çok kullanışlı, sağlam ve uzun ömürlü bir araç. Kullanıcıları çok memnun. ben al derim. Fiyatta iyi görünüyor.
  • Elegance için iyi bir fiayt keyifle kullanırsın, başını hiç ağrıtmaz sonderecede sağlam ve güvenlidir, çekoslavak çeliği nede olsa..
  • skodaya o kadar para verilmez ,tasarım desen zaten yok normal düz bi araba ,sadece vw grubu altında üretiliyo olması kurtarır başkada bi özelliği yok
  • Dostum sen öyle san, Octacvialar hakkında çok az şey bildiğin ortada ben üretildiği ülkesine bile gittim bizzat, octavilar inanılmaz sağlam ve oturaklı bir araç, burada anlatmıştım arkadaşım istanbul otoyolunda 6 takla attı üstünü başını temizleyerek çıktı çünkü arabanın her yeri çelik kuşak ile örülü,

2005 de astra almaya karar verdim octavia da baktım kadın sunroof u hediye etmemekte ısrar edince çıktım astrayı aldım sonra kafamı taşlara vurdum keşke octavia yı alsaydım diye keza alan arakdaşım çok memnundu ben servisi yol tutmuşken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 24 Temmuz 2007; 17:18:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.