Satici HB, Fiyat bedava, Merc modeli zaten efsanedir. XFX RADEON RX7900GRE Merc Oyuncu Ekran Kartı 16GB Gddr6 HDMI Fiyatı (hepsiburada.com) |
20.899TL! XFX RX 7900GRE Merc
-
-
Güzel fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gre ne oluyor konum olarak nerde diğerlerine kıyasla
maximum a 6 taksit olsa alırdım
7800<7900gre<7900<7900xtx
Akbankant karta 6 yapıyor.
bende maximumumda bu kadar limitim olsa almıştım. maximuma 2000 puan veriyor. stok da bitti
https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/e-ticaret-alisverislerinizde-maxipuan-kampanyasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzknn -- 15 Ağustos 2024; 12:5:11 > -
bu indirimlerden şirketlerinde satıp alıp daha sonra sattığını çok gördüm
-
Nvidia tarafında da 4070super/4070ti arasında.
2k için harika. 4k için giriş seviyesi. Güzel kart. Model olarak da harika bir soğutma gücü.
-
Daha iyi kart stokta var almak isterseniz
www.sinerji.gen.trAttention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/powercolor-radeon-rx-7900-gre-fighter-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-51629 -
Sinerji linkleri yasaklansın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malum topik olan arkadaşın videoyu izledim. Sinerji, değişim ürünü için Powercolor Fighter teklif etmiş. Kendisinin sahip olduğu Sapphire Pure karttan daha iyi bir AIB'ye sahip. Üstüne 4070S önermiş, NVIDIA'daki muadili. Sıcaklık değerlerinden dem vursa da kendi sahip olduğu Sapphire Pure kart da zaten baz model Sapphire'ın. Öyle ahım şahım bir kart da değil, 7900 GRE açısından "en iyi" kart, NVIDIA için de muadili önerilmiş
Normalde Sinerji'yi pek sevmem, Sinerji ana konusundaki en yüksek yoruma bakarsanız görürsünüz
Sadece YouTube'da videoyu yapan arkadaşın ilgi çekmek için böyle bir video yaptığına inanıyorum. Bir mağduriyet yok ortada, aynı karttan eline geçmemiş diye boşa caz yapmış
-
Ben de o videoları izledim ve bundan sonra aradığım ürün ve fiyat varsa Sinerji'den alışveriş yaparım.Adamlar Türkiye standartlarının üzerinde, olumlu bir şekilde yaklaşmış ve iyi opsiyonlar sunmuş.Bence şımarıklık elemanın yaptığı.
-
Aynısını düşünüyorum. Diğer firmalar olsa direkt para iadesi sürecine girerlerdi mevcut fiyatın fatura fiyatından yüksek olmasından dolayı. Sinerji yasal olarak yapması gereken her şeyi yapmış. Arkadaş muhtemelen 7900XT falan koparırım ayağına çingenelik yapıyor :)
Ki zaten yanılmıyorsam 7900XTX kopardı firmadan. Biz de canımız sıkılınca böyle kepazelik yapıp üst modeli alalım bari
Sinerji amatörlük yapmış. 4070 super, 7900gre teklifinden sonra diyaloga girmeye gerek yok. Direkt para iadesi yapıp geçeceklerdi THH ile uğraşacaktı. THH de maksimum şu anki 7900GRE güncel fiyatı neyse 22 ise 22K sonucu çıkartacaktı.
Müşteri ile bu yüzden asker arkadaşıymış gibi muhabbete girilmemeli mailler üzerinden.
3700x ile 2k da dar boğaz olur mu?
Oyundan oyuna değişir hocam. Ama oyunların genelinde kabul edilebilir bir performans alır
hem şımarıklık hem de sazanlık; mağaza müdürü adamı ikna etmiş adam yeni kartını seçip&alıp almış eve gitmiş.. anca eve gittiğinde jeton düşmüş.. sonra başlamış tırmalamaya sağa sola her yere mail atmış.. youtube maalesef bir çöplük, böyle eline akıllı telefon geçiren kanal açıyor.. ben de videosunu youtube önerdi diye gördüm.. tam bir vakit kaybı adam.. dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor.. bu sahibindende her önüne gelen ilana son ne olur diye yazan tipler vardır ya tam öyle birine benziyor..
-
Anladım hocam 4070 ti gibi besler mi? 5700x3d yada 5800x3d gibi almayı düşünüyorum yada ddr5 sisteme mi geçsem.
Şu anki sistemim.
MSI X570 Edge Wi-Fi
Gigabyte Aorus RTX2080
3700x işlemci
Trdent Z Neo RGB 2x816 GB
Evga süper nova 750w gold tam modüler psu
5700X3D alıp 3-4 sene daha oynarsınız, buradaki kartları da 2K'da rahat besler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sinerji linkleri yasaklansın
|
Malum topik olan arkadaşın videoyu izledim. Sinerji, değişim ürünü için Powercolor Fighter teklif etmiş. Kendisinin sahip olduğu Sapphire Pure karttan daha iyi bir AIB'ye sahip. Üstüne 4070S önermiş, NVIDIA'daki muadili. Sıcaklık değerlerinden dem vursa da kendi sahip olduğu Sapphire Pure kart da zaten baz model Sapphire'ın. Öyle ahım şahım bir kart da değil, 7900 GRE açısından "en iyi" kart, NVIDIA için de muadili önerilmiş Normalde Sinerji'yi pek sevmem, Sinerji ana konusundaki en yüksek yoruma bakarsanız görürsünüz Sadece YouTube'da videoyu yapan arkadaşın ilgi çekmek için böyle bir video yaptığına inanıyorum. Bir mağduriyet yok ortada, aynı karttan eline geçmemiş diye boşa caz yapmış |
Sinerji amatörlük yapmış. 4070 super, 7900gre teklifinden sonra diyaloga girmeye gerek yok. Direkt para iadesi yapıp geçeceklerdi THH ile uğraşacaktı. THH de maksimum şu anki 7900GRE güncel fiyatı neyse 22 ise 22K sonucu çıkartacaktı. Müşteri ile bu yüzden asker arkadaşıymış gibi muhabbete girilmemeli mailler üzerinden. |
hem şımarıklık hem de sazanlık; mağaza müdürü adamı ikna etmiş adam yeni kartını seçip&alıp almış eve gitmiş.. anca eve gittiğinde jeton düşmüş.. sonra başlamış tırmalamaya sağa sola her yere mail atmış.. youtube maalesef bir çöplük, böyle eline akıllı telefon geçiren kanal açıyor.. ben de videosunu youtube önerdi diye gördüm.. tam bir vakit kaybı adam.. dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor.. bu sahibindende her önüne gelen ilana son ne olur diye yazan tipler vardır ya tam öyle birine benziyor.. |
Aynısını düşünüyorum. Diğer firmalar olsa direkt para iadesi sürecine girerlerdi mevcut fiyatın fatura fiyatından yüksek olmasından dolayı. Sinerji yasal olarak yapması gereken her şeyi yapmış. Arkadaş muhtemelen 7900XT falan koparırım ayağına çingenelik yapıyor :) |
Ben de o videoları izledim ve bundan sonra aradığım ürün ve fiyat varsa Sinerji'den alışveriş yaparım.Adamlar Türkiye standartlarının üzerinde, olumlu bir şekilde yaklaşmış ve iyi opsiyonlar sunmuş.Bence şımarıklık elemanın yaptığı. |
Benzer içerikler
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- msi shout out
- a101 canon yazıcı
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X