20 bin civarı ikinci el araba bakmaktayım. Bir kaç sene kullanacağım ve çok değer kaybetmesini istemiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda Nissan primera 2004-2005 model, şık tasarım ve ağır duruşuyla ön plana çıkıyor. fakat devamı yok ve satışı biraz zor olur. Honda civic 2004-2005 sağlamlığıyla ve satışı kolay. Pegueot 307 2003-2004-2005 ise bir çok özelliği ile ön plana çıkıyor, ikinci eli de iyi ama taarım ?(bayan arabası söylentileri) Opel vectra 2003-2004 Seat cordoba 2004-2005 Bu arabalar arasında karar vermekte güçlük çekiyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
içlerinden honda cıvıc derim sağlam hızlı konforlu 2. elde kolay satılır ve yakıtta en cimrisi odur içlerinde
özellikle bu araçları kullananlardan yorum bekliyorum....
saydığınız kriterlere en uygun arabalar bence fransız olanlar ha çok konforludur demiyorum ama 2.el durumu eğer dizel ise çok tutumlu olur,ayrıca pejo 307 bayan arabası yalanı çok bayat nice delikanlılar nice modifiye hallerde kullanmakta bu arabayı gayette hoş.özellikle 1.6 hdi 16 valf 90 veya 110 beygir harika olur veya clio 3 mantıklı bir araç çok konforlu değil belki ama euro n capta sağlam yıldızları olan tescilli bir araçtır mesela hafife alınmasın mantıklı fransız daha kaliteli japon bence..
Opel olabilir bence her zaman mantıklıdır satılması servisi şunu bunu iyidir.. Ama 22-23 arası verebilirseniz temiz 2005 model 307 CC bulabilirsiniz daha şekil olur. Güzel bir araba bence..