Şimdi Ara

20 bin lira bakiye ile alınabilecek en uygun araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hepinizi selamlıyorum donanımhaber,

Başlıkta da belirttiğim gibi 20 bin lira bakiyem var ve bir otomobil almak istiyorum.

2 kapı veya coupe oluşu benim açımdan sorun teşkil etmez.

Önereceğiniz aracın tutulmuyor oluşu veya 2. el piyasasında yavaş işleyişi önemli değil.

Uzun yıllar boyunca kullanıma uygun, şık ve tatminkar bir araba olması tercihimdir.

Not: Forum kültürüm henüz oluşmadı, yanlış yere başlık açtıysam veya kusurlu bir husus gözünüze çarpıyorsa lütfen beni uyarın.

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgim yok ama maxima var nissan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizinden bir twingo şehir içi kullanımda işinizi görür gibi, konuda dizel-benzin veya nasıl kullanım koşulu olacağı hakkında biraz daha ayrıntılı yazarsanız tavsiye verenler olur.

edit: veya twingoyu boşverin eski araç olduğundan temizi zor çıkar. kia araçlarına göz atın daha yeniler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 23 Mart 2016; 12:29:44 >
  • Seat İbiza 1.4 Signo sizin için biçilmiş kaftan. 2. el kaygısı olmadan o bütçe ile alınabilecek en donanımlı en sorunsuz en sportif arabalardan biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Seat İbiza 1.4 Signo sizin için biçilmiş kaftan. 2. el kaygısı olmadan o bütçe ile alınabilecek en donanımlı en sorunsuz en sportif arabalardan biridir.
    corsa c 1.7 dti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

corsa c 1.7 dti

Alıntıları Göster
    forum bu başlıklarla dolu,, herhangi birini açıp bi bakın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toplam para 20 ise 16-17 civarı bakın noter,bakım sigorta vs içinde ayırmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 323 klimali 15-19 bandinda bulabilirsiniz 97-99 arasi
    Opel astra 98lerden bulabilirsiniz yine ayni seklde 98 hb focus spor duruyor bence onun disinda 97-2001 nissan almera olabilir belki bi lpgli clio olur. 1.6 ww polo clasicler de iyidir. Audi a3 1.6 98 model falan belki denk dusebilir yine arkadas demis seat ibiza veya leon tabi yine o model bandinda yani bu paraya alacaginz araba zaten 96-2001 bandi olur en fazla bakimli bulun binin guzelce

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Mazda 323 klimali 15-19 bandinda bulabilirsiniz 97-99 arasi
    Opel astra 98lerden bulabilirsiniz yine ayni seklde 98 hb focus spor duruyor bence onun disinda 97-2001 nissan almera olabilir belki bi lpgli clio olur. 1.6 ww polo clasicler de iyidir. Audi a3 1.6 98 model falan belki denk dusebilir yine arkadas demis seat ibiza veya leon tabi yine o model bandinda yani bu paraya alacaginz araba zaten 96-2001 bandi olur en fazla bakimli bulun binin guzelce
    Opel Omega
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Mazda 323 klimali 15-19 bandinda bulabilirsiniz 97-99 arasi
    o fiyata en güzel partner berlingo doblo alınır binek temiz bulamazsın
  • 1.750 daha ekle benim pejo 206'yı vereyim sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

1.750 daha ekle benim pejo 206'yı vereyim sana
    clio 3 satayım sana ama biraz yukarı çıkman lazım ;)
  • Stilo bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Stilo bakabilirsin
    Skoda Fabia öneririm. 2001-2004 modellere bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasenger

Skoda Fabia öneririm. 2001-2004 modellere bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Cevaplarınız için hepinize gönülden teşekkür ediyorum, ayrıca belirtmek isterim boyum 2.00. Broadway kullanmışlığım var kafam tavana değiyordu ve inanılmaz rahatsız edici bir durumdu bunu hesaba katarak daha net bir sonuca ulaşabiliriz.

Benzin- Dizel, bakiyem yetersiz olduğu için benzinli araçları daha uygun görüyorum.

Düzeltme: Önerileriniz için tekrar teşekkür ederim, Seat Ibiza 1.4 Signo' ya tek kelimeyle bayıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota2bounge -- 23 Mart 2016; 18:48:51 >

• clio 2

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Clio 2 oldukça güzel, ancak fiyatı biraz abartılmış geliyor bana; o fiyata daha donanımlı araçlar alınabilir.
  • dota2bounge kullanıcısına yanıt
    clio 2 sahibi olarak fiyat konusunda yorum yapmak istemiyorum

az yakıyor. lpg uyumlu. bagajı geniş. altı yüksek. parçası rahat bulunuyor. (100k lık ilçede aradığım parçaları hep buldum aks-kalorifer peteği vs) ustası bol.

bilinen bi araç almak bence daha güzel olur

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Clio 2'ler içerisinde hangi model üzerinde durmalıyım acaba kaç motor olanları makbuldür?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.