Şimdi Ara

20$ Değerindeki Sandboxie Artık ÜCRETSİZ (Uygulamaları Güvenle Çalıştırma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
35
Favori
9.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • 20$ Değerindeki Sandboxie Artık ÜCRETSİZ (Uygulamaları Güvenle Çalıştırma)
      www.sandboxie.com
      Sandboxie - Download the latest version of Sandboxie
      https://www.sandboxie.com/DownloadSandboxie

Ekşi yorumları:

Sandboxie, şüphe duyduğunuz programları bilgisayarınızda oluşturduğu izole edilmiş boşluklarda çalıştırarak, ilgili programların bilgisayarınızda ve işletim sisteminizde kalıcı değişiklikler yapmasına izin vermez. Türkçe dil desteği de bulunan program artık ücretsizdir.

Sandboxie ile,

• Güvenli İnternet Taraması: Sandboxie altından çalıştırdığınız web tarayıcınızın indirdiği tüm şüpheli dosyalar sandbox içinde kapalı kalır ve kolayca temizlenebilir.
    • İleri Seviyede Gizlilik: Sandboxie altında web'de gezinti yaparken, tarama geçmişiniz, kurabiyeler (cookies) ve önbelleğe alınmış geçici dosyalar sandbox dışına, Windows'unuza sızamaz.
    • Güvenli E-Posta: E-Postalarınıza saklanmış virüsler ve zararlı uygulamalar sandbox dışına çıkamaz ve gerçek sisteminizi etkileyemez.
    • Temiz Windows: İzole edilmiş alanda yapılan kurulumlar sayasinde Windows sisteminiz hep temiz ve sağlıklı kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 12 Eylül 2019; 12:23:14 >

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumun en yarayışlı adamı cohannan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş bedava olması. akşama deneyeceğim. upladım
  • Çok cahilce bir soru olabilir şimdiden kusura bakmayın ama, formattan sonra mı kurmak daha sağlıklı olur? Yoksa direk kursak bir işe yarar mı
  • Eyvallah reyiz 👍🏿

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Çok cahilce bir soru olabilir şimdiden kusura bakmayın ama, formattan sonra mı kurmak daha sağlıklı olur? Yoksa direk kursak bir işe yarar mı
    Est. çekinmeden her soruyu sorabilirsiniz. Ne zaman kurarsanız o saatten sonra etkili olacak, o zamana kadarkilere herhangi bir şekilde müdahale edemeyecek. Herhangi bir uygulamayı sandboxie ile çalıştırmak için sağ tıklayıp seçmeniz gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Sağol varol hocam hem paylaşıyorsun hem bilgi veriyorsun
  • Windows 10 zaten kendi sandbox hizmetini veriyor. Ama beleş mal baldan tatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Windows 10 zaten kendi sandbox hizmetini veriyor. Ama beleş mal baldan tatlı
    Ben ona pek alışamadım bunun kullanımı çok daha kolay sağ tık sandboxie mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Windows 10 zaten kendi sandbox hizmetini veriyor. Ama beleş mal baldan tatlı
    Win10'da bu hizmete nerden ulaşıyoruz hocam?

• muratilmaz kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Windows 10 1903 güncellemesini yapmış olmanız gerekiyor hocam. Daha sonra;

Denetim Masası
    Program ve Özellikleri
    Windows Özelliklerini Aç veya Kapat
    Windows Korumalı Alan'ı işaretledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Teşekkürler. Benim pc deki virüs programı crack lı programları filan çalıştırırken trojen hatası filan verip açmıyor programı.

Bunu kurarsam crack lı programları çalıştırabilirmiyim yoksa yine virüs preogramı engellermi.
  • Sözde sisteme karışmadan çalıştırıyor ama bir programı sandboxie aracılığıyla kurup çalıştırdığım zaman program sistem klasörlerine kopyalanmış, kayıt defterine girilmiş oluyor. Bunları olmaması gerekli değil mi?

• bir uygulamayı birkez sandboxie üzerinden kurup klasörü yedekleyebilirsiniz. Lazım olunca klasörü attığınızda hemen çalışır. yada biryere gittiğinizde başka pc ye direk kopyalayıp portable gibi çalıştırabilirsiniz. oyunlar dahil portable çalışır.
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Hiç bu amaçla kullanmadım, biraz daha açıklama şansınız olur mu? Sandboxie üzerindeki program çıkış esnasında silinmez mi, nasıl yedekleme yapabiliriz?

Portable olayı gibi kullanımı çok iş görür.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Yapılandırmadan mı kullanıyordunuz? İzolasyonu iyi yapmak gerekli. Şu anda yüklü olmadığı için ayarları ekran görüntüleriyle ekleyemiyorum fakat Resources Access ve Restrictions kısımlarını kendinize göre yapılandırabilirsiniz. Uyguladığım bir kaç ayar daha vardı sandbox'ı her kapattığımda dosyaları otomatik purge ediyordu. O ayarıda uygularsanız sorun çözülür diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daddario_tel

Hiç bu amaçla kullanmadım, biraz daha açıklama şansınız olur mu? Sandboxie üzerindeki program çıkış esnasında silinmez mi, nasıl yedekleme yapabiliriz?

Portable olayı gibi kullanımı çok iş görür.
    Dropbox klasorune sandboxie profilleri olussun yeterli hocam. Klasorler dropbox icinde olacak sekilde kurarsan 10 nunara olur. Oyunlari bile bu sekilde portable yapip yedekleyebilirsin. Oynayacagin zaman sandboxie klasorune kopyala gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Yapılandırmadan mı kullanıyordunuz? İzolasyonu iyi yapmak gerekli. Şu anda yüklü olmadığı için ayarları ekran görüntüleriyle ekleyemiyorum fakat Resources Access ve Restrictions kısımlarını kendinize göre yapılandırabilirsiniz. Uyguladığım bir kaç ayar daha vardı sandbox'ı her kapattığımda dosyaları otomatik purge ediyordu. O ayarıda uygularsanız sorun çözülür diye düşünüyorum.
    Edit: Tam okumadan yazmaşım mesajı. İnce ayarları programı kurduğunuz zaman ekran görüntüsünü atın hocam,yararlanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Brotherhood -- 13 Eylül 2019; 16:22:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.