Şimdi Ara

20 EYLÜL 2023 OLAYLARI OLABİLİRİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Online eğitim gelir olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bu uzaylılar 3.göz alarak yüzyıllardır bizi inceliyorsa
    Bu dünyada
    Mazlumun yanında düşmanın karşısında
    Herkese eşit adalet dagitan oguzun soyundan olduğumuzu bildikleri için bize türk cumhuriyetlerine bişey olmaz yada cihazla taricaklar türk ırkından değilsen sıkıntı olabilir gibi

• ElonbayraktarTB2 kullanıcısına yanıt

bir şey olmayacak ama keşke olsa online eğitim şart benim için

• 20 Aralık 2012’yi 21 Aralık’a bağlayan gece korkudan hiç uyuyamamıştım. Tabii yaş da küçük o zaman.. böyle şeyleri duyunca aklıma direk o gece geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt
    O günün tek kazananı Şirince esnafı oldu. Dünya'nın en büyük trollü

• Çok eskiden okuduğum zamanında baya popüler olan illuminatiyi anlatan bir kitap aklıma geldi ( komplo teorileri, safsatalarla dolu bir kitap tabi). Kitapta Amerika'nın dünyaya hükmetmek için kendi uzaylı ordusunu yaratıp uzaylı orduyla yalnız biz başa çıkarız diyerek ülkeleri bir nevi işgal etmek üzere planlar yaptığı yazıyordu. Inandığımdan değil ama ilginç bir rastlantı olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cimbomum kopenhagi yenecek

• 4 amele de beğenmiş a saka misiniz siz

• adamlar randevuyla mı gelecek dünyaya q

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an haber geldi filo Andromeda'nın ordaymış birkaç güne gelecekler beyler.Kesin bilgi.

• Uzaylıların var olduğunu atalarımız biliyordur zaten zamanında ona göre tedbir veya anlaşmalar imzalanmıştır ve anlaşmanın süresi bitiyor olabilir buna istinaden atalarımız demişlerdir ki bizim torunlarimiz o zamana kadar bunlara denk gelmeden gereken bilgiyi toplayacaklardir ve o gün geldiği zaman gereken aksiyonu alacaklardır ve yine buna istinaden gerekli belgeler ve bilgiler bir kurum tarafından toplanmış ve şuan çalışmalar yapılıyor olabilir
    Umarız uzaylılar insanin birebir aynısı olur ve güzel kızlarda gelirse
    Burdan uzaylılara sesleniyorum seve seve evimde agirlarim uzaylı hanımefendi mültecileri uzaylı kızlarda baya güzel olur gibime geliyor sonuçta onlarda bir gezegende yaşıyorlar ve dünyaya geldiklerine göre
    Teknolojileri sayesinde gerekli bakım ve güzellik operasyonlara maruz kalmışlardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.