Şimdi Ara

20 günde 10 kg vermem lazım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

arkadaşlar çok çok çok büyük iddaaya girdim bayramın 1. gününe kadar 10 kg vermem lazım yardım edin her türlü tavsiyeye ihtiyacım var

İmkansız degil ama zafiyet gecirme ihtimalin var. Soyle soylim Ramazanda kilo almamak icin ilk 3 gun dikkat ederek yedim ve 4 kilo vermistim ama korktum gercekten hastalanirim diye. Eger bunu göze aliyorsan yardim edeyim. Ama bana senle ilgili 2 bilgi lazim. 1 boyun kaç 2 oruc tutuyor musun buna gore cevaplayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyet programı oluştur ve Insanıty veya P90x programlarından birini uygula tavsiyem Insanıty cunku kardiyo agırlıklı bide l carnitine al istersen eger iddaa bunun fiyatından fazlaysa
  • Bu gün ölüp mezara girsen belki
  • arkadaşlar öncelikle yorumların arasında gerçekten yardım etmeye çalışan arkadaşlar gördüm teşekkür ederim. konu nick uyumu süper diyen arkadaşa da buradan teşekkür ediyorum

bugün neler yaptığımı anlatayım hemen: Saat 12:00 de uyandım bir dilim peynir 4-5 tane zeytin salatalık-domates ve şekersiz çay içtim. ardından spor salonuna indim 30 dk koşu ile başladım, 30 dk bisiklet, 20 dk moonwalk, 30 dakika koşu ile bitirdim. içecek olarak sadece su ve soda içiyorum bir de kahvaltılarda şekersiz çay. bir arkadaş maydanoz ile ilgili bir şeyler demiş maydanoz iştah açar ben tavsiye etmem, onun yerine nane çayı içmek daha iyi olur gelişmelerle karşınızda olacağım

• Bacaklarını kes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şekspiyer -- 19 Temmuz 2013; 15:15:15 >
  • helal olsun kardeşim kullanıcısına yanıt
    Sadece karpuz yiyerek ve su içerek 20 günde 10 kilo verebilirsin test edildi onaylandı, eniştem 20 gün önce memlekete gitmişti bi geldi 11 kilo vermiş

maranki diyeti sanırım
  • hiçbir şey yeme
  • ölürsün manyak
  • dukan diyeti atak evresinde verebilirsin 3 4kilo

• imkanı yok açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

arkadaşlar öncelikle yorumların arasında gerçekten yardım etmeye çalışan arkadaşlar gördüm teşekkür ederim. konu nick uyumu süper diyen arkadaşa da buradan teşekkür ediyorum

bugün neler yaptığımı anlatayım hemen: Saat 12:00 de uyandım bir dilim peynir 4-5 tane zeytin salatalık-domates ve şekersiz çay içtim. ardından spor salonuna indim 30 dk koşu ile başladım, 30 dk bisiklet, 20 dk moonwalk, 30 dakika koşu ile bitirdim. içecek olarak sadece su ve soda içiyorum bir de kahvaltılarda şekersiz çay. bir arkadaş maydanoz ile ilgili bir şeyler demiş maydanoz iştah açar ben tavsiye etmem, onun yerine nane çayı içmek daha iyi olur gelişmelerle karşınızda olacağım

Sonuç?

• Imkansiza yakin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.