Şimdi Ara

20 günde 10 kg vermem lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sacramental

Tek kelime: Ve-re-mez-sin !

Bu kadar,dediğin gibi 20 günde 10 kilo verme şansı olsaydı herkesin dışarda bir tane şişman adam kalmazdı.
    20 günde anca 2 max 3 kilo verebilirsin.

Sağlıklı yolu ayda 1 kilo vermektir.

Abartmayın, sağlıklı olan haftada 0.5-1 kg civarı vermektir.

@Piçigetto he yavrum o adamlar oraya çıkmadan 3 kere ölüp diriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 18 Temmuz 2013; 23:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Bu kadar,dediğin gibi 20 günde 10 kilo verme şansı olsaydı herkesin dışarda bir tane şişman adam kalmazdı.

Çatlama,sarkma ve deride pötürlenmeleri önlemek amacıyla professiyonel salonlarda üyelere ayda 1 kilo vermesi önerilir,ona göre çalıştırılır.

Dediğin gibi haftada 1 kilo verebilmek mümkün ama çokta sağlıklı değil,dediğim rakam 2 kiloya çıkabilir haftada 0.5 kilo verilerek.

Şunu söyleyeyim ne kadar yavaş,o kadar sağlıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

ben sadece spor yaparak 1 ayda 5 kg verdim gayet de sağlıklı biçimde ve geri almadım. (80'den 75'e düştüm) bana şu an lazım olan hangi besinler beni tok tutar ve kilo aldırmaz sporu aksatmadan günde 1 kg su kaybını hedefliyorum

• quote:

quote:

quote:

Çatlama,sarkma ve deride pötürlenmeleri önlemek amacıyla professiyonel salonlarda üyelere ayda 1 kilo vermesi önerilir,ona göre çalıştırılır.

Dediğin gibi haftada 1 kilo verebilmek mümkün ama çokta sağlıklı değil,dediğim rakam 2 kiloya çıkabilir haftada 0.5 kilo verilerek.

Şunu söyleyeyim ne kadar yavaş,o kadar sağlıklı.

Haftalık %1 kilo kaybı gayet sağlıklıdır, sarkma vs olacak bir miktarın yanından geçmez. Zaten öyle hızlı ve sağlıksız kilo kayıplarında vücuttan atılanlar yağdan çok su ve kas olur. Bu yüzden sonrasında hızlıca geri alınır.

@helal olsun kardeşim
    20 günde 10 kilo gibi yüksek ve sağlıksız birşey hedefliyosun, illa ki açlık çekersin. Ancak lifli gıdalar ve protein ağırlılı besinler daha tok tutar.

• Beynini aldır. Saçma iddialar için vücuduna zarar verme arkadaşım.
  • 17Gün boyunca hep salatalık ye sadece yemek olarak salatalık ye ve günde 3 saat yürüyüş-koşu arası yap. Son 3 günde ise tamamen aç ve sporsuz geçir. Az miktarda su tüket.

Böylece yakşalık 7 KG verecek ve 3KG su kaybedeceksin... Başın sürekli dönecek sarhoş gibi olacaksın ama iddiayı kazanacaksın.
  • Anorexia nervosa hastalarinin uyguladigi dietleri uygularsan verebilirsin bence.Gunde 0-300 kalori arasi alip hayvan gibi kardiyo yapar bu manyaklar.

• Saçma sapan iddalara giripte vücuduna zarar verme.10 kilo en erken 3 ayda verilir.Gerisi sağlıksız olur.Kendine zarar verirsin.
  • Yemeden içmeden kesilirsen kas yakarsın belki bu da hafiflemeni sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

arkadaşlar çok çok çok büyük iddaaya girdim bayramın 1. gününe kadar 10 kg vermem lazım yardım edin her türlü tavsiyeye ihtiyacım var

Ben 2 ayda 15 kilo veriyorum sen 20günde 10kilo diyorsun.Ha yapabilir misin evet ama vücudun için zararlı.Bi iddaa için sağlığından olma.Eğer yapmak istiyorsan günde 2öğün yemek ve sabah akşam 2kere koşu,mekik,barfix yap.Ama hızlı kilo vermek zararlı söyliyim.

• git şimdiden kaybettm de insan vücüdü 1 ayda ancak 2 ile 4 kilo arasında yağ çözer sınırları zorlarım dersen SSk felan baktır özel çok tutar
  • Merak ettim kilo verirsen ne kazanıcaksın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 3 ayda 20 kilo verdim. Yaz tatili sonuna kadar 65 - 70 arası olmak istiyorum. Şuanda 78 kiloyum. 98 kiloda başlamıştım. Hem spor hem diyet yapıyorum. Sizce yaz tatili sonuna kadar 70 'i bulur muyum ? Sağlam bir diyet uyguluyorum. Sağlıklı mı emin değilim ama sağlıksız olduğunuda düşünmüyorum. Örneğin akşam yemeğinde taze fasulye tarzı yemek varsa o tür yemekler yerim. Şeker - Tuz'dan uzak duruyorum sadece. Ekmeğide olabildiğince yemiyorum (Günde maksimum yarım dilim kepekli ekmek o da maksimum çoğu zaman ekmek yemediğim oluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 19 Temmuz 2013; 0:10:17 >
  • Çok sağlıksız 20 günde 10 kilo hızlı kilo alıp vermek tavsiye edilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

arkadaşlar çok çok çok büyük iddaaya girdim bayramın 1. gününe kadar 10 kg vermem lazım yardım edin her türlü tavsiyeye ihtiyacım var

böbrek 10 kg etse aldir dicemde etmez...

Böbrek.avi
    Alıcıysan sarıp göndereyim.

• 10 günde sadece 850 gr duz ve 5 lt su iç

bu arada hLL qaRshiM :))
  • neyine girdin idaaya
  • P90x i 20 gune sigdir 30 kilo bile verirsin hem de hayvan gibi kas yaparsin :D

• 1 günde yarım kilo yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messey

1 günde yarım kilo yapar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.