Şimdi Ara

20 günde 10 kg vermem lazım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Tek kelime: Ve-re-mez-sin !

Bu kadar,dediğin gibi 20 günde 10 kilo verme şansı olsaydı herkesin dışarda bir tane şişman adam kalmazdı.
    20 günde anca 2 max 3 kilo verebilirsin.

Sağlıklı yolu ayda 1 kilo vermektir.

Abartmayın, sağlıklı olan haftada 0.5-1 kg civarı vermektir.

@Piçigetto he yavrum o adamlar oraya çıkmadan 3 kere ölüp diriliyor.

Hayır diyetisyenler ayda 1 kilo vermenin en sağlıklı olduğunu söylüyor ve hızlı kilo verirsen sarkma çatlak oluşur haftada 1kg ne demek biliyormusun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

günlük 3 saatlik antreman yapmayı planlıyorum koşu ve yürüyüş hariç sizden isteğim bilinmeyen hızlı kilo kaybı sağlayan şeyler

30 günde 13 kilo verdim kardeş olmicak şey değil ama sağlıksız bayılıyo gibi oldum bi kaç kere sadece şekersiz meyve suları ve çorba içerdim hafta 4 gün 1.5 saat kick box antremanı ve 8 set ip atlardım ip atlamak gerçekten çok iyi su attırıyor vücüttan
    2x1dakika
    2x2 dakika
    2x3 dakika
    2x4 dakika
    set aralarında 30-60 sn mola yeterli olacaktır eğer yapabilirsen aralarda mekik çekersen karın kaslarınıda güçlendirirsin ip atlamadan önce kültür fizik hareketleri yaparak ısınırsan daha iyi sonuç alırsın ve kasılmaları engellemiş olursun sağlıklımı diye sorarsan çok değil yaptığın ama yapılmıcak şey değil bu arada ben 30 gün olduğu için 1 hafta nerdeyse hiç bişey yemezdim diğer hafta normal yediğim zamandakinden az ama her şeyi yerdim yani 1hafta çok az 1 hafta normal aç kalmicak ama tika basa doymicak şekilde yemeğini yersen antremana dikkat edersen 74 ten 64 e düşersin

edit:bende iddaa girmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veym2 -- 19 Temmuz 2013; 9:54:52 >

• DNP (dinitrophenol) , araştır.. 15 günde 10 kilo garanti.
  • Kafayı kes!
  • koş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • imkansız değil

https://www.google.com.tr/search?q=halil+kargulu&client=safari&hl=tr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=L_joUe3VBMaT4ASS3oDABQ&ved=0CDAQsAQ&biw=320&bih=504#biv=i%7C1%3Bd%7CEIUbF65ugAck-M%3A

Halil Kargulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idinc -- 19 Temmuz 2013; 11:31:10 >
  • eğer çok kiloluysan sadece sıvı tüketerek verebilirsin ama kilon azsa elbette verecek potansiyel daha az kilon olacak daha zor verebileceksindir.

çok büyük iddaa varsa sağlığını etkilemeyecek kullanmayacağın organları aldırabilirsin.

- 1 böbrek (para da kazanırsın, ben de tek böbrekliyim ve sağlıklıyım)
    - dalak
    - bademcik
    - apandist
    - safra kesesi
    - testisler (ileride çocuk istemiyorsan tabi)
    - midenin büyük kısımı (obezitede sleeve gastrectomy dediğimiz yöntemle yapılan bildiğimiz basit tüp mide ameliyatı, midenin üçte ikisi alınıyor)
    - ince bağırsak büyük kısımı (bunu da Gastrik bypass dediğimiz yöntemle müzmin şeker hastalarına yaparlar, ince bağırsağın çok büyük kısımı alınır)

Bu yazdıklarımı aldırırsan sağlığın etkilenmez, 15 gün sonra normale dönersin, bu arada da organlarının ağırlığından vereceğin kilo dışında ameliyatların tkisiyle zaten dana gibi yiyemezsin, 10 kilodan daha fazlasını verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadPoets -- 19 Temmuz 2013; 11:29:39 >

• kolunu kes
  • Valla ben 3 haftada 18 kilo verdim ama nasıl yaptın diye sorma bende bilmiyorum uyguladıgım bı dıyet vardı ıstersen PM atabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUNTER.

Valla ben 3 haftada 18 kilo verdim ama nasıl yaptın diye sorma bende bilmiyorum uyguladıgım bı dıyet vardı ıstersen PM atabılırım

Pm bn alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Tek kelime: Ve-re-mez-sin !

Bu kadar,dediğin gibi 20 günde 10 kilo verme şansı olsaydı herkesin dışarda bir tane şişman adam kalmazdı.
    20 günde anca 2 max 3 kilo verebilirsin.

Sağlıklı yolu ayda 1 kilo vermektir.

Abartmayın, sağlıklı olan haftada 0.5-1 kg civarı vermektir.

@Piçigetto he yavrum o adamlar oraya çıkmadan 3 kere ölüp diriliyor.

Hayır diyetisyenler ayda 1 kilo vermenin en sağlıklı olduğunu söylüyor ve hızlı kilo verirsen sarkma çatlak oluşur haftada 1kg ne demek biliyormusun sen

Evet, ayda 4 kilo demek. Gayet sağlıklı bir oran. 3-4 yıl önce sağlıksız ve bilinçsiz bir diyetle 1 ayda 8 kilo vermiştim, hiçbir sarkma vs ile karşılaşmadım. Şuan ise definisyon diyetlerim ayda 4-5 kg yağ yakımı hedefiyle sürüyor gayet sağlıklı şekilde, kas kaybetmeden yağ yakıyorum. Yıllardır, bu bana öğretmeye çalıştığınız olayın içindeyim merak etme. Önceki sayfada da yazmıştım, haftada %1 kilo kaybı gayet sağlıklı bir oran. 80 kiloysan 0.8 kilo yapar. 30 kilo vermiş biri olarak tecrübelerime ve yıllar içinde edindiğim bilgilere dayanarak konuşuyorum. İtibar etmeyen kendisi araştırsın görsün, bunları size yazmam bana birşey sağlamıyor sonuçta...

• ayda 1 kilo mu kafanız mı iyi en iyisi ayda 4 kilo vermektir. Haftaya 1 kilo düşer. Hatta direk yağdan bile verebilirsin. Burada bana kalori hesabı yaptırmayın lan
  • Tek çare liposuction

• BEN BU DİYETİ YAPTIM 3 AYIN SONUNDA 34 KİLO VERDİM YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BUYRUN;
    -Sabahları aç karına 1 hafta boyunca limon suyu/1 hafta elma sirkesi (bir çaybardağı kadar) (limon suyu ve elma sirkesini bir hafta donüşümlü içilme sebebi vucut bağımlılık yapıp yağ eksiltmesini durdurmasın diye.)
    -Sabah kahvaltısı olarak 1 dilim kepek/Çavdar ekmeği,Beyaz peynir,domates ve bol maydanoz
    -Öğlen yemeği olarak çorba,mumkun olursa tavuk haşlama veya salata. (ama çorba tercihimdir)
    -İkindi vakti isteğe bağlı elma veya meyve çeşitleri (Kesinlikle muz yemeyin şeker oranı çok yüksek)
    -Akşam yemeğinde genellikle zeyyinyağlı yemekler yanında da ayran
    NOT:midesinde ülser veya reflü olan arkadaşlar sabah açkarına limon suyu ve elma sirkesi içmesin.Tam tabiriyle adamı bağırttırır :)
    Ben kendimden bir örnek daha vereyim;Ben yaklasık 2 aylık bı dıyette ılk hafta kendımı aşırı aç bıraktım ve mıdem çok ufaldı ve diyeti bu sayade çok kolay yaptım,tavsiye ederim.

Haftada en az iki kere yağsız (tavada veya ızgara) et yenilmesi gerekiyor.Vucut proteinsiz kilo veremez
    Saat 19:00 dan sonra sabaha kadar meyve (aşırı olmamalı) haricinde hiç birşey yememeniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Tartılmadan önce helyum iç

En iyi fikir senin be hacım
  • Son 1,5 ayda 90 kilodan 82 kiloya indim. Yediklerime hic dikkat etmiyorum. Halen dana gibi yiyorum. Sadece ekmek yemiyorum gibi bisey. Bir iki dilim belki. gunluk 2 saatten fazla tempolu yuruyorum. Tatil oldugu icin vakit sorunu yok.

• Konu başlığı-nick uyumu süper.
  • bazı gereksiz organları aldır
  • tek bacağını kes at yeter.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.