Şimdi Ara

20 günde 10 kg vermem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok çok çok büyük iddaaya girdim bayramın 1. gününe kadar 10 kg vermem lazım yardım edin her türlü tavsiyeye ihtiyacım var

• helal olsun kardeşim
  • Biri yav he he desin ve gifini koysun Allah rızası için.
  • ölürsün
  • şaka yapmıyorum gerçekten şu an 74 kiloyum 64 kiloya inersem çok büyük iddaa kazanacağım
  • Yavaş ver
  • bende 20 günde 10 kilo alsam hiç fena olmaz. Anlaşabiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    4 yıl önce açıldı
    3 gün içinde 20 tl bulmam lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

arkadaşlar çok çok çok büyük iddaaya girdim bayramın 1. gününe kadar 10 kg vermem lazım yardım edin her türlü tavsiyeye ihtiyacım var

Veremezsin anca suları atarsın 10 kilo etmez ayrıca kalıcı olmaz 2 ayda 15 kilo verdim çok hızlı vermek pek sağlıklı olmuyor sana tavsiyem düzenli kardiyo yap ama düzenli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gün boyunca sex yapsan yine veremezsin
  • günlük 3 saatlik antreman yapmayı planlıyorum koşu ve yürüyüş hariç sizden isteğim bilinmeyen hızlı kilo kaybı sağlayan şeyler
  • Sağlıksız olur ama verirsin. Standardın dışı bir tavsiye olarak son 10 gün hiç tuz tüketme, sodyum içeren yiyecek-içecekleri de terket. Son 1-2 gün su da içme. Bu sana bi kaç kilo kaybı sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Sağlıksız olur ama verirsin. Standardın dışı bir tavsiye olarak son 10 gün hiç tuz tüketme, sodyum içeren yiyecek-içecekleri de terket. Son 1-2 gün su da içme. Bu sana bi kaç kilo kaybı sağlar.

2 gün su içme ? Dene bakalim durabiliyo musun cahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piçigetto

quote:

Sağlıksız olur ama verirsin. Standardın dışı bir tavsiye olarak son 10 gün hiç tuz tüketme, sodyum içeren yiyecek-içecekleri de terket. Son 1-2 gün su da içme. Bu sana bi kaç kilo kaybı sağlar.

Arkadaşım sakin ol bu ne atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

arkadaşlar çok çok çok büyük iddaaya girdim bayramın 1. gününe kadar 10 kg vermem lazım yardım edin her türlü tavsiyeye ihtiyacım var

böbrek 10 kg etse aldir dicemde etmez...

• sana sağlıksız olan yolu pm attım.
  • quote:

quote:

Ya bi kaybol ufaklık, podyuma çıkan neredeyse her vücutcunun deri ile kaslar arasında kalan suyu en aza indirip kas definisyonunu son raddeye ulaştırmak için yaptığı birşey bu. Bi halt bilmediğin konularda insanlara cahil deme bir daha.

• Beynini aldır.
  • Tek kelime: Ve-re-mez-sin !

Bu kadar,dediğin gibi 20 günde 10 kilo verme şansı olsaydı herkesin dışarda bir tane şişman adam kalmazdı.
    20 günde anca 2 max 3 kilo verebilirsin.

Sağlıklı yolu ayda 1 kilo vermektir.

• quote:

quote:

quote:

Ya bi kaybol ufaklık, podyuma çıkan neredeyse her vücutcunun deri ile kaslar arasında kalan suyu en aza indirip kas definisyonunu son raddeye ulaştırmak için yaptığı birşey bu. Bi halt bilmediğin konularda insanlara cahil deme bir daha.

Beyin yok o adamlarin isi bu bu arkadas 74 kg adonissiz hafif toparlak gobuslu bi turk erkegi sen ne podyumundan bahsediyosun karsilastirmaya bak. Bunu o adamlar disinda pratik yaparak arttirmamis kimse yapamaz. 1.5 gun bile susuz kalamazsin.

• tüm gününü hareket ederek terleyerek geçir ve sdece meyve sebze ile beslen.Bence olabilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.