Şimdi Ara

20 günde 10 kg vermem lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Tek kelime: Ve-re-mez-sin !

Bu kadar,dediğin gibi 20 günde 10 kilo verme şansı olsaydı herkesin dışarda bir tane şişman adam kalmazdı.
    20 günde anca 2 max 3 kilo verebilirsin.

Sağlıklı yolu ayda 1 kilo vermektir.

Abartmayın, sağlıklı olan haftada 0.5-1 kg civarı vermektir.

@Piçigetto he yavrum o adamlar oraya çıkmadan 3 kere ölüp diriliyor.

abi bırak ugrasma, bilg. başinda gobek salanlar gelmis gene. sinir oluyorum gordukce sunlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartılmadan önce helyum iç

• La ben 1 haftada 1 kiloyu zar zor veriyorum adamın yazdığına bak. Ölecen gidecen iddia uğruna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piçigetto

quote:

Sağlıksız olur ama verirsin. Standardın dışı bir tavsiye olarak son 10 gün hiç tuz tüketme, sodyum içeren yiyecek-içecekleri de terket. Son 1-2 gün su da içme. Bu sana bi kaç kilo kaybı sağlar.

2 gün su içme ? Dene bakalim durabiliyo musun cahil

1 hafta susuz durduğum zamanlar var. Atarın kime

• kağıda sarıp sen mi gönderirsin yoksa ben mi gelip alıyım ?
  • günde 40dk koş , ekmek ve şekeri kes. Verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

quote:

Sağlıksız olur ama verirsin. Standardın dışı bir tavsiye olarak son 10 gün hiç tuz tüketme, sodyum içeren yiyecek-içecekleri de terket. Son 1-2 gün su da içme. Bu sana bi kaç kilo kaybı sağlar.

Tabi tabi :)

• helva var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Beynini aldır.

20 kiloluk beyni olsa 20 günde 10 kilo verebileceğini düşünmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

quote:

Tabi tabi :)

Yav he he diyorum sana. İster inan ister inanma sana kanıtlama gibi bir çabam yok. Geçen gece 1-2 saat futbol oynadık gömleğim bile sırıl sıklam oldu ama su içme isteğim gelmiyor. İçsem bile zorla içiyorum.

• evet bende yarın spora başlayıp bayram sonuna kadar 20 kilo veriyorum var mı arttıran
  • beyler merak edenler için söyleyeyim iddaa 1000 dolar ağustos ayının 9 unda sabah tartılacam ve kilom 64 ün altında ise kazanmış olacağım. ayrıca yok ancak ayda 1 kg verirsin yok 1 haftada 1 kg verirsin en fazla diyen arkadaşlara sunu soyleyeyim günlük kondisyon ve kardiyo ile 1 kg zayıflayabilirsiniz ama öküz gibi yerseniz o kiloyu geri alırsınız. önemli olan gramajı az doyurucu besinler ile beslenmek.

bu arada bugün aynada fotografımı çektim 20. günün sonunda before&after hazırlayacağım sizler için
  • 1000 dolar için yerinde olsam bi bacağımı keserdim 20 kilo gelir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

evet bende yarın spora başlayıp bayram sonuna kadar 20 kilo veriyorum var mı arttıran

Benden 25.

• quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

arkadaşlar çok çok çok büyük iddaaya girdim bayramın 1. gününe kadar 10 kg vermem lazım yardım edin her türlü tavsiyeye ihtiyacım var

Ramazanın başından beri toplam 4 kilo vermişim bende şaşırdım ama verdiklerim su olduğu için geri gelir herhalde. Oruç tutuyorsan verirsin ama toplamda 7-8 kg falan verirsin tahminim. Birde sana bağlı bünyene bağlı durum
  • verirsin arkadaşım ama pek sağlıklı olmaz git bir işe gir sürekli terle su kaybı çok olucaktır zaten iftarda su içmekten yemek yiyemicekssin hergün böyle yap veririn
  • Benim berk diye bi arkadasim vardi duzenli olarak her ay 8kg veriyordu :)

• 20 gun boyunca sabah ve aksam 45er dk cardio yapsan, sadece protein yesen karbonhidrat ve yag almasan 10kg rahat verirsin yasin 20den kucukse tabi. Yas ilerledikce zorlasiyor kilo vermek.

• Kadınlar doğum yaparken kısa zamanda çok kilo alıp 1 günde 10 ile 20 kg arası kaybedebiliyorlar.
    1 günde o kadar kilo kaybı kadınların çoğunu öldürmüyorsa ya da sağlıksız yapmıyorsa çok spora asılırsan yaparsın. Yok ayda 1 kg en iyisi falan boş iş. Metabolizman biraz hızlı ise biraz da spor yaparsan yemek yesen bile zaten ayda 3-4 kg verirsin. Diyeti de eklersen 10 kg kadar verirsin. Ben şahsen 1 ayda 10 kg verdim. Her gün 2 saat spor yapmazsam ben rahat edemiyorum artık. Ne yapayım az kilo vereyim diye sporu bırakıp yeniden mi yemek yemeye başlayım.
  • Pmsf diyetiyle verebilirsin bununla ilgili bir kitap var googleda arat. Çok hızlı kilo vermenin en güvenli yollarından biri.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.