Şimdi Ara

20 Günlük Kasko Yaptırmak ? Mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Öncelikle cevabınız direk HAYIR. Biliyorum kısa süreli kasko yaptırılmıyor. Ancak durumumu izah edersem vefikrimi söylersem belki uygun bulursunuz. Tavsiyelerinze ihtiyacım var.

Bir tane Şirket üzerine yapılmış 2011 model bir araç alıyorum. Şu an şirket üzerine ben ancak bayramdan sonra kendi üzerime alabilecem ( Başka sebeplerden dolayı ).

Haliyle 15-20 günlük bir kasko için şöyle bir çözüm buldum. Şirket adına bu aracı kaskolatalım (1700TL tutuyor. 12 ye kredi kartına bölüyorlar. )

Bayramdan gelince ben Kasko'yu iptal ettireyim. Böylelikle 20 günlük prim kalacak ve kalan primleri kredi kartıma iade edecekler (Mi acaba ? Emin değilim ? Fikirleriniz ?)

Aracı kendi üzerime alıyorum ve 1 senelik kasko yaptırıyorum kendi adıma (1200 TL )

Tek amacım bayram süresini kaskosuz geçirmemek. Yani Allah korusun birisi felan çarpar bişey olur.

Bu sistemde bir hata var mı? Misal ben kaza yapsam şirket adına yapılmış bir kasko bunu da karşılar mı vs vs.

Çok teşekkürler

• temmuz da aracımı kasko yaptırdım, 7 agustosta sattım. Kullanınan süreyi hesaplayıp sigortayla beraber geri ödediler.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendboxer -- 16 Ağustos 2012; 9:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

temmuz da aracımı kasko yaptırdım, 7 agustosta sattım. Kullanınan süreyi hesaplayıp sigortayla beraber geri ödediler.

Edit:imla

Teşekkürler cevabın için. Peki Hangi sigortaydı. Bir de kredi kartıyla mı ödediniz tek çekim ya da taksitmiydi. Nasıl faydalanmışsanız ben de aynı şekilde yapıyım :)
  • axa idi sanırım. Kaskoyu ben elden taksitle ödüyodum. 600tl tutmuştu 100 tl ödemilştim. Kullandıgım kadarıı aldılar gerisini ödediler 100 tl nin. Kredi kartındada karta geri yükleniyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

axa idi sanırım. Kaskoyu ben elden taksitle ödüyodum. 600tl tutmuştu 100 tl ödemilştim. Kullandıgım kadarıı aldılar gerisini ödediler 100 tl nin. Kredi kartındada karta geri yükleniyo.

Aynen dediğiniz gibi yaptırıyorum. Teşekkürler
  • parayı kredi kartından çekersiniz, 20 gün sonra satış nedeniyle iptal ettirirsiniz aradaki farkı karta iade ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

parayı kredi kartından çekersiniz, 20 gün sonra satış nedeniyle iptal ettirirsiniz aradaki farkı karta iade ederler.

Çok teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.