"HERYONE 150 kntr Avea'dan! En az 20 kntr yukleyin, yukledikten 48 saat sonra 150 kntr kazanin, hediyenizi 30 gun boyunca kullanin. Son katilim:11Ocak. Bilgi:500"
3 aydan uzun süredir kontör yüklemiyorum bu hattıma ve aramala kapandı. Acaba bu yüzden mi geldi emin olamadım. Herkes için geçerliyse başkaları da faydalansın..
Not: Dil kurallarına uymadığı için Avea'yı kınıyorum.
KONTÖR yüklemeyenlere geliyor 150 kontör işimi görmez dersen 1 ay içinde avea 500 dakika verir
quote:
Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
KONTÖR yüklemeyenlere geliyor 150 kontör işimi görmez dersen 1 ay içinde avea 500 dakika verir
O daha iyiymiş, bekleyelim o halde
benim 40 gün oldu birşey yok:) bende bekliyorum!
Her ay geliyo bana, yüklemedikçe de arttırıyolar. 50 geldi geçti, 100 geldi geçti, sıra 150 ye geldi Pusudayım, zaten mesaj paketi için kontör yüklemem gerekiyor. Bedavası da 1 ay işimi görür en azından.
quote:
Orijinalden alıntı: iyaanxx
quote:
Bekleyeyim derken hat kapanmasın.. Dikkatli olmak lazım :))
quote:
Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
quote:
quote:
Kapanırsa da sorun değil, vodafone faturalı kullanıyorum. Avea'yı aradım, hat Temmuz'a kadar açıkmış. O değil de, Avea "1 kontör yükle 1000 kontör hediye vereceğim" dese yine de yüklemem. Bu operatörden çok çektim, 1 kuruşum daha nasip olmasın bunlara..
quote:
Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
quote:
quote:
tecrübe konuşuyor burada ona göre son 1 gün ekadar bekledim son günde başka 1 teklif geliyorsa bilmem
Vayy bee awea ya bak sen bize hiç msj gelmiyo bedavalardan bu ay bende pusuya yatem o zaman gerçi köntör süresinin bitmesine 2 ay var ama olsun beklicem 5 ay bana da versinler hediye dakika
banada 50 yükle 1 saat her yöne verdi ocakta. 20 kontürde iyiymiş
quote:
Bugün Avea'dan şöyle bir mesaj geldi:
"HERYONE 150 kntr Avea'dan! En az 20 kntr yukleyin, yukledikten 48 saat sonra 150 kntr kazanin, hediyenizi 30 gun boyunca kullanin. Son katilim:11Ocak. Bilgi:500"
3 aydan uzun süredir kontör yüklemiyorum bu hattıma ve aramala kapandı. Acaba bu yüzden mi geldi emin olamadım. Herkes için geçerliyse başkaları da faydalansın..
Not: Dil kurallarına uymadığı için Avea'yı kınıyorum.
Verdiğiniz örnek sadece Avea da olmuyor,yada sadece avea da yaşanmıyor.Operatör değiştirme hakkından sonra operatörler afalladı.Merkez de yaptıkları araştırmalar sonucu,kendilerinin de kazanacak olması sebebiyle bu tür fırsatlar sunuyorlar.Sonuçta kontörden kazanılan para,bacasız sanayi gibi,emek harcamadan kazanıyorlar.Başta da dediğim gibi bu tür fırsatları sadece avea sunmuyor,vodafoneli kardeşlerim var,onlardan birine mesaj geliyor,20 yükle vodafone içi 100 kontör kazan diye ama yanındaki kardeşine gelmiyor,arıyoruz bize gelmedi diyoruz,müşteriye özel bir kampanya,sadece o kişiye diyorlar.Avea da da,yanındaki avealı arkadaşına gelir sana gelmez.Bence bunun kontör yükleyip yüklememekle de çok az alakası var,düzenli kontör yükleyenlere de geliyor bu tür fırsatlar.Yukarda arkadaşlar belki şaka karışık demişler,size öyle mesaj gelirse,yüklemeyin daha çok kontör verirler belki diye,bence lazımsa yükleyin,bir daha mesaj atmıyorlar,fırsattan yararlanamıyorsunuz.Zaten mesajda tarihler verilmiştir.
15 Ocak'da en az 50 yükle 19 Ocak'da 50 heryöne kontör hediye diye mesaj geldi. Bende 3 ay doluyor diye yükledim, ama Avea ayın 19'unda 50 hediyeyi yüklemedi. Bugün MH 'ni aradım konuyu anlattım. 3 saat sonra mesaj geldi kontörler yüklendi diye, ama tek farkla, yükledikleri kontörler hediye değil normaldi. Yani mesaj paketi satın alınabilecek türden Bende affetmedim onlar farkına varana kadar mesaj paketi aldım
quote:
Orijinalden alıntı: tikak
15 Ocak'da en az 50 yükle 19 Ocak'da 50 heryöne kontör hediye diye mesaj geldi. Bende 3 ay doluyor diye yükledim, ama Avea ayın 19'unda 50 hediyeyi yüklemedi. Bugün MH 'ni aradım konuyu anlattım. 3 saat sonra mesaj geldi kontörler yüklendi diye, ama tek farkla, yükledikleri kontörler hediye değil normaldi. Yani mesaj paketi satın alınabilecek türden Bende affetmedim onlar farkına varana kadar mesaj paketi aldım
uyanık seni aveanın sistemi çok ekmek yemesi lazım çok.
Aynı mesaj banada gelip duruyor. 1-2 aydır 2 haftada 1, son 1 aydır da her hafta geliyor. Hattımın tamamen kapanmasına bir kaç gün kaldı. bakalım göreceğiz neler olacak. Olmazsa numaramı vodafone mı taşısam ? Hem numara taşımanın avantajları daha fazla. Bekleyelim bakalım.
kontür yüklediğim 3 ayı bulmak üzere.bugün baktım 150 kontür yüklemeye 100 kontür bedava diye mesaj gelmiş.ama yüklemem.150 kontürden daha az yükleme şartlı kampanya gelsin hemen atlayacağım
birde şuna dikkat edin !!
yazan rakam dan farklı yükleme olursa da kabul etmeye bilir :((((
avea yamuk yapmasın..
Böyle kampanya mesajları bana 3-4 aydan beri uğramıyor.Sanırım düzenli kontör yüklediğimiz için..3 ay dolmak üzere ve bu sefer kontör yüklemeyeceğim.Bakalım avea hangi kampanya mesajlarını gönderecek..
BANA TLSİM 100 YÜKLE 100 KAZAN ( ŞEBEKE İÇİ ) geldi , yılbaşında yükleme yapmıştım bu da pek cazip değil zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
birde şuna dikkat edin !!
yazan rakam dan farklı yükleme olursa da kabul etmeye bilir :((((
avea yamuk yapmasın..
ne alakası var 20 ve üzeri diyor daha ne açıklasın bana 3 kere üst üste teklif geldi 50 yükledim 100 geldi 3 haftada 4. hafta teklif gelmedi 1 daha bie sürü kontör oldu bende yüklemicem teklif gelene kadar
quote:
Orijinalden alıntı: yakup1984
Aynı mesaj banada gelip duruyor. 1-2 aydır 2 haftada 1, son 1 aydır da her hafta geliyor. Hattımın tamamen kapanmasına bir kaç gün kaldı. bakalım göreceğiz neler olacak. Olmazsa numaramı vodafone mı taşısam ? Hem numara taşımanın avantajları daha fazla. Bekleyelim bakalım.
Hattım tamamen kapandı arkadaşlar. Ne arayan oldu ne soran. Demekki avea, müşterisini bu kadar kolay gözden çıkarabiliyor. Müşteri kaybetmeyi önemsemiyor demek ki.