bayan baskette son iki dakika 84-77 galatasaray önde
92-86 galatasaray kazandı ceyhun hoca mahcup etti beni :D bu arada bayern madrid maçıda güzel olucak gibi başladı
Konulardaki sidik yarıştırma muhabbetinden sıkıldım. Umarım tutar bu konu. Selamlar.
selam herkese. güzel konu olacağa benziyor
selam inşallah dediğiniz gibi olur ve tutar. Bu arada güzel maç oldu bayern madrid maçı maçın sonunda yine almanlar kazandı
Arkadaş şu Bayern'i sevmeyen benmi varım forumda ? İtici geliyorlar bir türlü sevemedim !
maç güzeldi ama hakem kötü yönetti maçı.
B.münih'in penaltısı es geçildi, marcelo kırmızı kart görmeliydi yaptığı hareketin topla alakası yoktu.
20 yaş üstü oldugunu nerden biliyorsunuz peki?
kimlik yaşı değil zaten konuşma yaşı 20 üstü olsun yeter :D
Bayerni çok sevmem bende ama gary linekerın lafı geldi aklıma ftbol 90 dakika oynanan ama sonunda almanların kazandığı bir oyundur
Halihazırda konunun başına bir zeval gelmemiş, inşallah böyle mis gibi devam eder.
inşallah artık mümkün oldukça engelliycez böyle olayları herkezin ortak görüşü böyle şeyler olmaması ama maç günleri özellikle sonraları nasıl olur bilemem ama hırs yapan laf yetiştiricek olanları uzak tutmak lazım objektif ve doğru yorumlarla idrar yarışına girmeden konuşmaız lazım inş baltalıycak kişiler gelmez buraya
zamanın Gs yönetimi elinde tutamadıgı Ribery neler bugün görmüştür herhalde.2 Takımdada tek sivrilen Ribery di.Ayrıca Bayern Reali baya ezdi diyebiliriz.90 daki gol ben geliyorum demişti,çok belliydi gelişi.
gerçekten çok iyiydi galatasarayın yaptığı yönetimsel hatalarında en büyüklerinden biridir elinde tutamayışı bu oyuncuyu yazık oldu gerçekten inşallah bir daha böyle hata yapmazlar. lahmın geçişi çok iyiyi pozisyonda golde belli olmuştu bile orda
Herkese merhaba Bayern maçı bi tek bana mı sıkıcı geldi ya
müthiş diyemesekte kötü ve sıkıcı bir maç değildi bence ama serinin ikinci maçı tahminimce çok heycanlı ve bol pozisyonlu olur gibime geliyor
Bana çok zevkli geldi mac. Cristiano mesuta carptirip gol attı filan
Madrid'i pek sevmem. Munihi su andaki oyuncularından dolayı seviyorum. Lahm, kross, schwein, robben, ribbery, muller...
Bu münih bu turu gecer bence.
Hakem 1 penaltısını vermedi munihin, marseloya kırmızı vermemesi çok garipti. Ne düşündü acaba merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 1905batu
kimlik yaşı değil zaten konuşma yaşı 20 üstü olsun yeter :D
Bayerni çok sevmem bende ama gary linekerın lafı geldi aklıma ftbol 90 dakika oynanan ama sonunda almanların kazandığı bir oyundur
gay inekler diye okudum sabah sabah aklım çıktı
Bakıyorumda konu çok seviyeli olmuş. Maç günleri bakalım aynı şekilde kalıcakmı
Bayern maçında orta saha yoktu o yüzden zevkli geldi bana. yoruldum izlerken