< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
20 yaşında bir gence haftada 1000 tl yeterli mi?
-
-
Dostum sana acı gercegi soyliyim. Baban olmedigi surece bu boyle devam edecek. Ondan ya bu durumu kabullen, en azından gelecek kaygım yok de... Ya da cok gec olmadan kendine bir yol ciz, emin adımlar at olabildigince...
Secim senin. Sen evlenip cocuga kavussan da baban degismeyecek bunu unutma. Muhtemelen babandan ben olunce zaten senin hersey gibi cumleler de duyuyorsundur ya da duyacaksın...
Baban olene kadar mumkun degil degismez ve uzerine bir de babana baglı oldugunu baban ve ailen bildigi icin sana yuklenmekten geri durmazlar.
-
Harbiden de öyle söylüyor bişey olursa senin diye bazen de işi bırakınca sen bak dükkana bana 10 lira ver yeter diyor ev elektirik falan gerisi sende kârla beraber diyor da sevdiğim bir meslek değil yalan söylemeyim ne yapcam bilmiyorum daha önceden başka işlerde tecrübem var 1-2 yıl kadar 3 farklı işte çalıştım da ne yapıcam kırmak istemiyorum da onu yanlız bırakmak da istemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam... o dediginiz asla olmayacak bir sey. babanız o isi size tam anlamıyla asla bırakmayacak. anlattıgınız karakterde biri bunu asla yapamaz. hicbir zaman o parayı istediginiz gibi yiyemezsiniz. ha zaten cok ucuk kacık planlarınız yoksa o zaman zaten cok takmayın. ama bir tarafı secin oyle hayat gecmez. 40 yasına gelince babanızla kavga edip yolları ayırırsanız cok koyar.
-
Orta halli birisi valla çok iyi anlaştığımız oluyor%50 %50 ama kötü oldunmu diğer 50yi götürüyor da bakıcam hal çareye peder sonuçta
dostum sen babandan ayrılamazsın bunu dusunme bence. ben anladım...
yapacagın sey oncelikle babanı oldugu gibi kabullenmek.
sonra babanla guzel sekilde konusup orta yolu bulmak.
ona direk para ver deme.
baba boyle boyle bak ben seni seviyorum, senden ayrılmak istemiyorum seninle bu yolda yurumek istiyorum ama ben de artık buyuyorum ve gelecege karsı karamsar oluyorum anın tadını cıkaramıyorum. simdi bunları yasamazsam ilerde bu aclıkla herseyi kotu hale getirebilirim. gel biraz orta yolu bulalım. sen de benim daima senin yanında olacagımı bu sekilde devam edecegimizi bil ona gore ilerleyelim birbirimizi sayalım, sevelim, koruyalım de. harclık konusunda da 2500 e iyi para demissiniz kendinize kalsa. 2000 verse babanıza koymaz bence. parayı ne yapacagını anlatın, giderlerinizi anlatın yetmedigini gorsun. sizin de bir birey oldugnuzu gorsun.
sonra da sonucu buraya yazın
-
Konuşup tekrar hortlatırım burayı teşekkür ederim
Bir iki aydır 3k veriyor şuan aylık biraz daha rahata bindim sevgilimle ayrılmak zorunda kaldım isteklerimiz çok farklıydı o ankaraya gelip orda çalışıp iki kişi ev tutma fikrindeydi ben ise baba mesleği devam diye düşünüyordum fikirler uyumayınca ayrılmak zorunda kaldık
Profesyonel olarak bir iş hayatının içerisindeysen babanla da çalışsan düzenli bir gelir sana sunmak zorunda kardeşim. Öyle 3 bin harçlıkla vs. ile olacak bir şey değil bu işler. Yaşın daha genç, yaş aldıkça bu böyle kalmamalı o yüzden babanla devam edeceksen bile sanki dışarıda bir yerde çalışıyormuş gibi hayatını idame ettirebilecek bir gelirin olmasını sağla. Bunu konuş. Bu senin için de önemli, işi çok sevmediğini söylemişsin ama ileride bu işi devam ettireceksen de bu işe seni tutacak bir motivasyon gerekli. Bu öncelikli olarak düzenli bir maaş gibi görünüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X